Horní menu

Výhra v přátelském tempu



Datum konání:
26.10.2019

Suchdol - Uhlířské Janovice 4:0 (1:0)

Branky: 11' Jan Benc, 48' a 62' Michal Kruliš, 88' David Laštovka (P)

Suchdol: Menšík - Liška, Kaše J., Laštovka, Hampl (46' Koten) - Gallistl, Kohoutek (56' Marhan), Kruliš - Benc (67' Kaše V.), Bárta, Koldinský (73' Langmajer)

Uhlířské Janovice: Břečka - Šotka, Klepal, Mašek, Čálek V., Mareš, Topinka, Gross, Hervert, Staněk, Čálek M.

Dorost doma přivítal poslední tým tabulky - Uhlířské Janovice, a tak se čekal jednoznačný zápas. Na utkání nedorazil hlavní rozhodčí a od toho se odvíjel i začátek zápasu. Obě strany ke hře přistoupily lehce vlažně, a tak zápas neměl takové měřítko, které by se dalo čekat. Nicméně Suchdol hned od úvodu tlačil na soupeře a byl daleko nebezpečnější, zvláště na pravé straně, kde obránce proháněl Benc. Z náběhů a přenesení hry právě na Bence, dokázal tento křídelník i poprvé rozvlnit síť, 1:0. Zbytek poločasu byla z obou stran spíše nakopávaná. Hosté ohrozili domácí branku pouze po nákopech z poloviny hřiště, ale domácí dopředu také nebyli tak aktivní. Několikrát se do dobré šance dral Bárta, ale vždy na poslední chvíli zasáhl obránce, a tak se šlo do kabiny za stavu 1:0.

Na začátku druhé půle přidal zpoza vápna gól Kruliš, 2:0. Už se zdálo, že se bude jednat o jednoduché utkání. Do konce zápasu přidal Suchdol ještě dvě branky. Nejprve se z přímého kopu dnes už podruhé trefil Kruliš, 3:0 a v samotném závěru z penalty pečetil vítězství 4:0 Laštovka.