Horní menu

Domácím nakonec došel dech



Datum konání:
20.10.2019

Suchdol - Český Brod 1:2 (0:0)

Branka: 50' Vojtěch Liška

Suchdol: Menšík - Liška, Kaše J., Mareš (74' Králík), Hampl (74' Kohoutek) - Laštovka, Gallistl, Kruliš - Benc (63' Koldinský), Bárta, Langmajer (55' Kaše V.)

Český Brod: Šebesta - Pučálka J., Kalfas (55' Dlabal), Kohout, Částka, Šermauer (76' Rypl), Rainiš, Vymazal, Ravizza, Pučálka L., Čurgali

V dalším těžkém utkání přivítal Suchdol doma Český Brod. Začátek utkání vyšel lépe hostům. Hned od prvních minut kombinovali, drželi míč na svých kopačkách a zatlačili domácí na vlastní polovinu. Přesto ale největší šanci v prvním poločase měl ve 20' Bárta. Benc dostal hezký balón do strany a po zemi ho připravil Bártovi, který trefil pouze tyč. Domácí se tím trošku oklepali a zbytek prvního poločasu se jednalo o vyrovnané utkání.

Do druhé poloviny vstoupili lépe domácí a snažili se hrát více než v prvním poločase. Další obrovskou šanci měl opět Bárta. Laštovka rychle rozehrál přímý kop na Bence, který míč posunul na malé vápno Bártovi, ten ale v tutové šanci netrefil branku. Nakonec se domácí gólu dočkali. Liška skvěle vypíchl chybnou rozehrávku hostí a za pomoci teče jednoho ze stoperů míč skončil až v brance, 1:0. Vedení však trvalo pouhých 5 minut a hosté se dočkali srovnání, 1:1. V 68' zvládli hosté zápas otočit. Ravizza si narazil se spoluhráčem a ve vápně přeloboval vybíhajícího Menšíka, 1:2. Domácí se snažili a bojovali do posledních minut, ale žádnou šanci si už nevypracovali. Český Brod si tak odvezl ze Suchdola všechny body.