Horní menu

Nahoru dolu



Datum konání:
12.10.2019

Úvaly - Suchdol 2:1 (2:0)

Branky: 84' Jan Benc

Úvaly: Kadlec - Borecký T. (66' Čaban), Borovička, Oulík, Ryšavý, Bubák, Novák, Rais, Syruček (79' Komínek), Borecký M., Pik

Suchdol: Menšík - Liška, Kaše J., Mareš, Hampl, Laštovka, Gallistl, Kaše V. (69' Koten), Kruliš, Langmajer (46' Benc), Bárta (61' Kohoutek)

Dorost přijel do Úval, kde na něj čekal soupeř z čela tabulky. Suchdol začal lépe. Od úvodních minut na domácí tlačil z čehož se vyvinulo hned několik šancí. Nejprve se Langmajer hnal ze strany sám, ale bohužel rána byla slabá a neumístěná. V další šanci byl Bárta. Ten obešel i brankáře, ale z úhlu nedokázal přesně zacílit a odražený míč do branky nedostal ani Kruliš. V největší šanci se pak ocitl opět Bárta, který se na půlce prosmýkl mezi obránci, ale v samostatném úniku napálil pouze brankáře. Po hostujícím úvodu se tak ke slovu dostali i domácí, kteří udeřili hned 2x. Nejprve se přes Hampla až do vápna dostal Bubák a jeho nabídku tečoval útočící Novák - z brankové čáry míč nedokázal ideálně odkopnout J. Kaše, 1:0. O 5 minut později se z přímého kopu prosadil Bubák a bylo to 2:0.

Druhý poločas byl fotbal spíše nahoru dolu, šancí bylo už méně a hra se hodně rozkouskovala. Stranu domácích podržel brankář včasnými výběhy. Naději na druhé straně pak udržel Menšík skvělým zákrokem po střele z dálky. V 84' ještě vrátil Suchdol do zápasu Benc, který využil zaváhání stopera a tváří tvář brankáři se nemýlil, 2:1. Suchdol do posledních minut tlačil, ale bohužel se nedostal do 100% šance. Konečnou největší šanci měl Liška, který v poslední minutě napálil míč, ale jeho střelu chytil brankář, který stál na správném místě.

Po utkání, kterému by dle mého spíše slušela remíza, si domácí Úvaly připsaly do tabulky 3 body a Suchdol odjel s prázdnou. Náskok na čelo tabulky se tak prohloubil už na 5 bodů.