Horní menu

Chaos v Kutné Hoře



Datum konání:
12.10.2019

Chaos, tak lze jedním slovem shrnout sobotní utkání mladších žáků v KH. První chaos - organizace zápasu, ke kterému nebyl delegován rozhodčí. Samozřejmě problém OFS, ale nikdo z domácích nebyl schopen vzít píšťalku a jít to odřídit. Naivní představa, že hru ohlídají z trenérského stanoviště nebyla šťastná, prostě nějaký rozhodčí tam být musí. Bohužel vše skončilo nešťastnou srážkou našeho gólmana s domácím útočníkem, který opustil hřiště v sanitce.

Druhý chaos - suchdolská hra, zejména v první půli to bylo vážně hrozné. Tým, patrně s představou snadné výhry umocněné rychle vstřeleným gólem, se tlačil dopředu a zcela ignoroval hru dozadu. Toho šikovný domácí tým dokázal výborně vuyžívat a do poločasu hlavně díky rychlým brejkům otočil na 3:1. Druhá půle začala pro domácí smolně, nejprve přišel onen nepříjemný střet a poté Suchdol dvěma slepenými góly vyrovnal. V závěru sahal náš tým po vítězství, ale domácí podržel výborně chytající gólman. Konečná remíza je asi vzhledem k průběhu utkání zasloužená. Zápas by měl být zejména pro suchdolské velkým varováním.

fotogalerie zde...

 

Kutná Hora C - Suchdol  3:3 (3:1)

Branky : 6' 35' Ondra Karásek, 38' Lukáš Macků

Asistence : D.Laštovka 1, R.Loužil 1

 

 Sestava Suchdola :

v brance : Vojta Hýbl

v poli : Milan Bečan, Zuzka Hýblová, Jan Jaroš, Ondra Karásek, Filip Langr, Dominik Laštovka, Rosťa Loužil, Dan Lovětínský, Lukáš Macků, Štěpán Viktora