Horní menu

Ubráněná výhra



Datum konání:
6.10.2019

Suchdol - Vrdy 2:0 (1:0)

Branky: 13' Michal Kruliš, 76' Tomáš Gallistl

Suchdol: Valeš - Liška, Kaše J., Mareš, Langmajer - Hampl, Gallistl, Kruliš, Koldinský (76' Kaše V.), Bárta, Laštovka (79' Koten)

Vrdy: Hronovský - Truska, Rubeš, Šonka (76' Murárik), Šejvl, Kapounek (83' Vobruba M.), Cakl, Šranko, Šveřepa, Růžička (46' Černý), Nový (46' Vobruba D.)

Suchdol si chtěl po posledním prohraném duelu zvednout doma náladu, ale k tomu jim v cestě stály nepříjemné Vrdy. Přesto domácí začali lépe a hned v úvodu měli několik velice nadějných šancí. Po jedné z nich skončila Koldinského rána na tyči. Nakonec úvodní tlak skončil i první brankou. Koldinský se hnal ze strany na branku, ale trefil břevno. Míč se následně po několika odrazech a vyražení brankářem dostal až ke Krulišovi, který ho napálil do branky, 1:0. Pak se domácí trošku zatáhli a začali hrát Vrdy. Bylo to spíše od vápna k vápnu a největším nebezpečím tak mohly být pro domácí standardní situace, při kterých si ale zvládli dobře pobírat hráče a odehrát balón do bezpečí.

Druhý poločas začal podobně jako první skončil. Vrdy měly územní převahu, ale vždy skončily na dobře hrající obraně. Naopak Suchdol byl nebezpečný s protiútoků. Několikrát se do velice dobré šance dostal Bárta, ale dnes mu opravdu nebylo přáno, a tak žádný z jeho pokusů neskončil v brance. Největší šanci měli hosté v 70', kdy míč propadl až do malého vápna, ale nabíhající útočník trefil pouze tyč. A tak čtvrt hodiny před koncem utkání vše na sebe vzal kapitán domácích Gallistl. Prohnal se kolem několika hráčů a tvrdou ranou o břevno přidal druhou branku, 2:0. Hosté se už k ničemu nedostali, a tak utkání skončilo vítězstvím domácích.