Horní menu

3 góly, 3 body



Datum konání:
6.10.2019

Tupadly/Močovice – Suchdol „B“ (Ratboř) 0:3 (0:1)

Branky:
Benc Jan, Kropáček David, Bělohlávek Tadeáš

Sestava:
Fafejta Štěpán, Král Ivan, Marhan Petr, Dobeš Ruben, Fučík David, Bak Dawid, Kohoutek Šimon, Benc Jan (K), Tichý Petr, Kropáček David, Oberreiter Vojtěch

Střídající:
Tichý Dominik, Semerák David, Bělohlávek Tadeáš, Novotný Matěj, Šmejkal Daniel

V šestém kole jsme se vydali na hřiště soupeře do Tupadel, odkud přivážíme zasloužené 3 body. V 11. minutě se dostáváme do první šance, kdy rohový kop Petra Tichého bohužel neproměňuje Šimon Kohoutek, kterému míč na malém vápně nesedl a dorážka hlavou šla mimo branku. Ve 27. minutě se krásnou střelou z 25 metrů prezentoval Petr Tichý. Domácí brankář s velkou námahou vytěsnil tuto ránu na rohový kop, kterého se ujal sám Petr Tichý. Po této akci vsítil první branku utkání kapitán Jan Benc a poslal tak naše borce do vedení. 1:0. Domácí se snažili odvracet naše náběhy na branku, vypracovali si několik příležitostí zaútočit, ale naše obrana jim nedovolila vyrovnat. Suchdolští se čím dál tím více tlačili na domácí. Ve 38. minutě putoval míč po ose Kohoutek-Tichý-Benc-Oberreiter, ale poslední jmenovaný nedokázal ve vyložené šanci skórovat.
V 50. minutě Jan Benc vysunul do ulice Davida Kropáčka, který netrefil branku. V 60. minutě se tato akce opakovala, tentokrát se šťastným koncem. Nádhernou střelou do šibenice zvyšuje skóre právě David Kropáček. Vedeme 2:0. Další tutové šance Davida Semeráka a Šimona Kohoutka v síti bohužel neskončily. V 76. minutě Matěj Novotný zahrával rohový kop. Odražený balon se dostal na kopačky Tadeáše Bělohlávka, který přidal třetí a poslední branku tohoto utkání.
Pochvala všem za bojovný výkon. Pochvala také našemu gólmanovi Štěpánovi Fafejtovi, který naše mužstvo v závěru zápasu podržel a dvě jediné šance domácích výborně zlikvidoval. Po zápase jsme si s chutí zazpívali vítězný pokřik.