Horní menu

První prohra



Datum konání:
28.9.2019

Suchdol „B“ (Ratboř) – Krakovany∕Žiželice 0:3 (0:2)



Sestava
Fafejta Štěpán, Benc Jan (K), Kohoutek Šimon, Koldinský Aleš, Kruliš Michal, Liška Vojtěch, Marhan Petr, Tichý Petr, Bárta David, Tichý Dominik, Semerák David

Střídající
Fučík David, Kropáček David, Kaše Vojtěch, Král Ivan, Oberreiter Vojtěch, Smolík Petr, Šmejkal Daniel

V dalším domácím mistrovském utkání jsme vůbec poprvé poznali hořkou chuť prohry. Po velmi špatném začátku jsme naší chybou dostali soupeře do dvoubrankového vedení. Nejdříve se ve 3. minutě po výkopu hostujícího brankáře dopustila hrubé chyby stoperská dvojice Kohoutek-Marhan a následně špatný odhad našeho brankáře Štěpána Fafejty první brance nezabránil. Hosté se dostávají do vedení 0:1. Hned v 10. minutě se situace opakuje jako přes kopírák a už je to o dvě branky.
Po celý zápas více držíme míč, snažíme se hrát kombinačně, ale branky se bohužel nedočkáme. Ve 20. minutě gólovou šanci Petra Tichého hostující brankář vyráží na rohový kop. Ve 23. minutě střílí Michal Kruliš těsně nad branku. Ve 27. minutě putuje míč po ose Kruliš-Tichý-Benc, bohužel těsně před brankovou čarou Oberreiter balon do sítě nedorazil. To byla naše další stoprocentní šance.
Druhý poločas je opět v naší režii. Hosté míč pouze nakopávají a snaží se rychlým útokem přelstít naši obranu. V 60. minutě se do šance dostává Petr Tichý a v 70. pak Aleš Koldinský, oba ale neproměňují. Nakonec po brejku dostáváme třetí branku.
Zápas pro nás končí prohrou, kterou jsme si zavinili sami. Je co napravovat, soutěž je ještě dlouhá. Pokud nebudeme proměňovat naše šance a budeme špatně bránit, dobrých výsledků se nedočkáme. Doufám, že to bude poučení do dalších utkání. Z výkonu našich hráčů jsem velmi zklamaný.