Horní menu

Výhra domácích



Datum konání:
14.9.2019

Suchdol „B“ (Ratboř) – Konárovice 2:1 (1:0)


Branky: Bárta David, Tichý Pavel


Sestava:
Fafejta Štěpán, Dobeš Ruben, Kohoutek Šimon, Liška Vojtěch, Fučík David, Kropáček David, Kruliš Michal, Benc Jan (K), Koldinský Aleš, Bárta David, Tichý Dominik
Střídání:
Tichý Pavel, Kvěch Richard, Novotný Matěj, Bělohlávek Tadeáš

V dalším mistrovském utkání jsme na domácí půdě přivítali tým z Konárovic. V prvních 8 minutách hráli hosté více aktivně. Naše hra se začala zlepšovat od 10. minuty, kdy Michal Kruliš těsně minul tyč. V 15. minutě pronikl Michal Kruliš po pravé straně hřiště, po jeho přihrávce do vápna se míče zmocnil David Bárta, který vstřelil naši první branku. Vedeme 1:0. V 17. minutě hosté faulují, kopeme trestný kop, ke kterému se postavil Matěj Novotný. Jeho střelu gólman vyráží před sebe a následný doraz Michala Kruliše mířil těsně vedle. Držíme se na polovině soupeře, kteří se jen brání a nám se tak navyšují šance ke vstřelení branky. Bohužel střelci nemají svůj den. Šance Aleše Koldinského, Davida Kropáčka a Jana Bence neskončily v síti. Za zmínku stojí akce z 38. minuty, kdy se po krásném centru Vojty Lišky David Fučík ocitl sám na malém vápně a stoprocentní šanci neproměnil.
Ve druhém poločase jsme asi zůstali myšlenkami v kabině, protože po hrubé chybě naší obrany šel hostující hráč sám na našeho gólmana, který ho naštěstí vychytal. Poté se tlačíme na půlku hostí a další šance na sebe nenechají dlouho čekat. Po přihrávce Jana Bence svou šanci David Bárta nevyužil. V 61. minutě zvyšujeme po ose Benc-Kruliš-Fučík-Tichý Pavel na 2:0. Následující šance Michala Kruliše, Richarda Kvěcha, Dominika Tichého a Jana Bence už neproměňujeme. V samém závěru hosté z pokutového kopu snižují skóre na 2:1.
Kaňkou v tomto utkání je zranění našeho útočníka Pavla Tichého, který byl odvezen sanitkou do nemocnice. Má na třikrát zlomený nárt a do konce podzimní části sezony nám bude výrazně chybět. Pavlovi přejeme dobrou rekonvalescenci a brzký návrat na hřiště.