Horní menu

Vysoká domácí výhra



Datum konání:
22.9.2019

Suchdol - Velký Osek 9:1 (6:0)

Branky: 19' a 71' David Bárta, 25' Aleš Koldinský, 27' Šimon Kohoutek, 35' Michal Kruliš (PK), 43' Jiří Hampl, 45' Tomáš Gallistl, 67' Vojtěch Kaše, 87' Matěj Koten

Suchdol: Fafejta - Liška, Kaše J., Mareš, Hampl - Gallistl, Laštovka (46' Koten), Kruliš M. - Koldinský, Bárta, Kohoutek (51' Kaše V.)

Velký Osek: Legr - Krejčí, Eger, Roušavý, Koška, Kruliš D., Novák, Šamša, Teplý, Semenec, Richter

Suchdol doma přivítal Velký Osek. Domácí od úvodních minut určovali tempo hry. Z jejich tlaku nakonec vyplynul i gól. Bárta se dostal do vápna a otevřel skóre zápasu, 1:0. Pár minut na to to bylo už 2:0, když se svou bojovností přes obránce prosadil Koldinský. V další akci se na levé straně uvolnil opět Koldinský a posunul míč Kohoutkovi, který přidal další branku, 3:0. Koldinský byl velmi aktivní a dělal problémy hostům v rychlých nábězích. V dalším takovém byl faulován ve vápně. K penaltě se postavil Kruliš M. a nekompromisně zakončil, 4:0. Těsně před koncem poločasu přidal Suchdol ještě dvě branky. První přišla po spolupráci dvou krajních obránců ve vápně soupeře, kdy Liška přihrál na Hampla a ten bez problémů uklidil míč do sítě, 5:0. Druhá v samotném závěru poločasu, kdy po centru Kruliše M. si na míč naskočil kapitán Gallistl a hlavou přidal na 6:0.

Druhá půlka už nebyla od domácích tak aktivní, ale přesto se jim dařilo přidat další góly. Na 7:0 zvýšil střídají V. Kaše, který uklízel do prázdné branky. Po několika zahozených šancích se druhé branky dočkal i Bárta, 8:0. Ke konci druhé poločasu se Osek pokusil alespoň o čestný gól. Kapitán hostí prošel až do vápna, kde vymíchal i domácího brankáře, ale na brankové čáře míč zastavil J. Kaše. Hosté se nakonec gólu dočkali. Z přímého kopu ze 30-ti metrů napálil kapitán hostí balón až do branky, 9:1. Gólové hody Suchdola završil druhý střídající hráč - Koten, Ten se po Koldinského přihrávce dobře zorientoval a zakončil na 9:1.

Utkání skončilo vysokou výhrou Suchdola, který si připsal další 3 body do tabulky a posunul se na průběžné třetí místo v soutěži.