Horní menu

Pondělní dohrávka



Datum konání:
9.9.2019

Suchdol - Štítary 2:2 (1:0)

Branky: 34' Aleš Koldinský, 58' Michal Kruliš

Suchdol: Valeš - Liška, Hampl, Kaše J., Langmajer (75' Marhan), Laštovka, Gallistl, Mareš (77' Kohoutek), Koldinský (67' Kaše V.), Kruliš, Bárta

Štítary: Moravec - Brdíčko, Šín, Juřica, Beneš, Kolář, Nejman, Huleš, Opolzer, Uman, Mašín

Suchdol netradičně dohrával kolo se Štítary v pondělí. Domácí začali lépe. Už od úvodního hvizdu kontrolovali hru s míčem na vlastních kopačkách. Bylo z toho i několik náznaků šancí. Tu největší měl na noze Laštovka. Po centru Kruliše nastavil Laštovka nohu, ale trefil pouze brankáře hostí. Stav zápasu změnil až Koldinský, který se se svou bojovností dostal za obránce, přeloboval brankáře a dotlačil míč do sítě, 1:0. Hosté měli vážnou šanci až v závěru poločasu, kdy míč propadl za domácí obranu, ale Opolzer nedokázal trefit branku.

Co se nepovedlo Opolzerovi v prvním poločase, povedlo se mu ve druhém. Dlouhý míč propadl za obranu a útočník Štítar přeloboval Valeše, 1:1. Radost hostí, ale trvala pouhé tři minuty. Na roh Laštovky naskočil Kruliš a hlavou vrátil domácím vedení, 2:1! Toto vedení ale Suchdol udržet nedokázal. Další z nakopnutých míčů si opět našel Opolzer a po lehké teči Hampla srovnal stav zápasu na 2:2. Tímto výsledkem nakonec i utkání skončilo, a tak se oba celky rozešly smírně.