Horní menu

Z žáků rovnou do dorostu



Datum konání:
16.6.2019

Kutná Hora - Suchdol 4:1 (1:0)

Branka: 89' Jakub Mareš

Kutná Hora: Kamenář - Pleva, Kolůvek, Čáp, Chýlek (72' Nešpor), Kracík (72' Šedivec), Plíhal (72' Ečer), Kutílek (63' Lenk), Krátky, Vocl, Müller (9' Dostál)

Suchdol: Menšík - Hampl, Langmajer (63' Oberreiter), Kaše J., Marhan (52' Mommers), Gallistl (76' Koldinský), Koten, Kohoutek (66' Králík), Kaše V., Pekař (63' Plaček), Mareš

Dorost přijel na půdu Kutné Hory s šesti žáky v sestavě, aby dohrál poslední kolo a uzavřel tak letošní sezónu. Od úvodu bylo jasné, že Kutná Hora se bude snažit diktovat tempo hry a tlačit na vrata hostí. Ti tak mohli být nebezpeční pouze rychlých přechodů do protiútoku. Do jednoho takového se dostal Mareš. Naběhl si na míč za obranu, ale byl nedovoleně zastaven. Přímého kopu se ujal Gallistl, ale pálil nad. Domácí se dostali do vedení, když obrana nebyla dostatečně důrazná a domácí útočník se prosmýkl mezi několika obránci a uklidil míč do branky, 1:0. Tím skončil první poločas. 

Do druhé půle vstoupil Suchdol aktivněji. Sice hned na začátku poločasu inkasoval druhý gól, ale to hráče hostí více nakoplo a pokusili se s utkáním něco udělat. Mareš se dostal za obranu domácích, kde byl stažen - nicméně hlavní rozhodčí tuto situaci neviděl. Viděl však takřka stejnou, když Mareš se dral do úniku a byl opět stažen jedním ze stoperů. Gallistlův přímí kop ale vytáhl brankář. Následně pak Pekař zkusil ohrozit domácí branku, ale jeho rána ji jen těsně minula. O pár minut později ani do třetice nebyl Gallistl z přímého kopu úspěšný, a tak začala hrát opět Hora. Zadarmo jim nic nedal Menšík, který předvedl několik skvělých zákroků. I přesto hráči domácích dokázali přidat ještě tři branky a stav byl tak 4:0. I hosté se v samotném závěru dočkali. Znovu to byl Mareš, který se opět dostal do samotného úniku, tentokrát ho žádný obránce nezastavil a on tak upravil utkání na konečných 4:1.