Horní menu

Poslední zápas s malou nadějí na zisk titulu



Datum konání:
15.6.2019

Zbraslavice - Suchdol 0:1 (0:0)

Branka: 86' Jakub Langr

Zbraslavice: Březina - Lanc, Semerád, Černohlávek (50' Kordiak), Jandus, Špitálník, Veselý M., Čálek, Veselý J. (63' Winkler L.), Klečák (27' Magat), Winkler J.

Suchdol: Čižinský - Zelenka, Volný, Vančura, Procházka - Gallistl (46' Pekař) - Zelený (88' Hampl), Pacák, Böhm, Laštovka - Langr

Suchdol přijel na půdu Zbraslavic oslaben hned o několik hráčů. Chyběl jim Herout, Dolejš a Biroš. Přesto byl úkol jasný - vyhrát a doufat, že v Paběnicích se stane zázrak. Hosté nezačali zcela nejlépe, zdálo se, že domácí si chtějí zpříjemnit rozlučku, a tak hned stříleli ze všech pozic, ale teplo a tempo hry domácí dlouho nevydrželi. Tak se otěží utkání ujali hráči Suchdola. Nejprve Pacák poslal do samostatného úniku Langra, ten si míč šťouchl podél brankáře, který ho srazil. Penalty se ujal Volný, ale nedal. Laštovka se několikrát dostal do dobré šance ze stran, ale ani zprava ani zleva míč neprocpal za Březinu, a tak se do kabiny šlo za nerozhodného stavu. 

Ve druhém poločase místo velkého tepla přivítal na hřišti hráče vydatný déšť, ale hosté se tím nenechali rozhodit a stále bušili na domácí svatyni. Z dálky několikrát zkoušeli své štěstí Pekař, Böhm i Zelený, ale ani jeden nebyl úspěšný. Dvě slibné šance měl na kopačce i navrátilec do sestavy Pacák, ale jeho rána z dálky skončila na břevně a střela z přímého kopu jen těsně minula horní roh branky. V samotném závěru zápasu po střele Zelenky, už měli někteří ruce nad hlavou, ale třepala se pouze síť za brankou. Proto o všem musel rozhodnout Langr. Vančura skvěle vyvezl míč, posunul ho na Laštovku, který sklepl a Langr propálil vše, co mu stálo v cestě, 0:1. 

Suchdol bohužel ani přes vítězství na zisk triumfu nedosáhl, protože Paběnice dle očekávání vyhráli, a tak se tedy hráči Suchdola loučí se sezónou z druhého místa.

 

Fotogalerie zde...