Horní menu

Tisíc a jedna šance



Datum konání:
9.6.2019

Suchdol - Uhlířské Janovice 2:2 (0:0)

Branky: 49' Jakub Mareš, 79' Vojtěch Kaše

Suchdol: Valeš - Mareš, Kaše J., Kohoutek, Langmajer (60' Krejča), Gallistl, Koten, Laštovka, Bárta, Pekař, Kaše V.

Uhlířské Janovice: Svoboda - Hovorka, Slavík, Čálek, Šotka, Topinka, Hervert (60' Zeman), Mašek, Pufler, Šusta, Kopecký

Suchdolští dorostenci přivítali poslední Uhlířské Janovice a chtěli se na domácím trávníku se sezónou rozloučit výhrou. Začali velice dobře, na šance byli hodně aktivní, ale první poločas byla jen přehlídka zmařených pokusů a skvělých zákroků hostujícího brankáře. Nejprve Laštovkovu šanci dokázal vyrazit, následně pak ten samý hráč svou tvrdou střelou brankáře sice překonal, ale míč zastavilo břevno. Další, kdo si vylámal zuby byl Bárta, který si ve vápně skvěle poradil s obránci a po jeho ráně levou nohu reflexivně vyrazil balón brankář hostí. Ani Mareš z druhé strany nebyl úspěšný. Jeho několik průniků po lajně dokázali buď zablokovat obránci a nebo byl připravený Svoboda. A když Pekař svou pumelicí z dálky málem zlomil břevno, šlo se do kabiny. 

Začátek druhé půlky začal Suchdol opět aktivněji. Gallistl si vzal míč, prošel obranou až do vápna, kde byl faulován - penalta. Tu si postavil sám faulovaný, ale bohužel se potvrdilo pravidlo "faulovaný hráč, by neměl penaltu kopat" - míč letěl vedle tyče hostující branky. Následně pak už konečně rozjásal domácí publikum Mareš. V. Kaše skvěle vypíchl míč, posunul ho k Pekařovi, který nezpanikařil  a předložil ho osamocenému Marešovi, který se nemýlil, 1:0! Radost domácím však dlouho nevydržela. Po nákopu bslón přeskočil obranu a Valeš ho netrefil ideálně při odkopu, a tak hostující útočník uklidil do prázdné branky, 1:1. Jakoby domácí tímto gólem opařilo a hosté se dostali na koně. V 70' se Uhlířské Janovice dostali k přímému kopu na polovině hřiště. Netrefený ideálně centr do vápna nakonec zapadl pod břevno, a tak se hosté mohli radovat podruhé, 1:2. Domácí sice trošku v křeči, ale nadále aktivnější. Srovnat se jim podařilo, když hostující obránce trefil míč pouze obličejem, ten se tak dostal po ose Gallistl, Bárta až k V. Kaše, který ranou na přední tyč srovnal na 2:2. Ve zbývajících minutách se už skóre nezměnilo, a tak Suchdol v posledním domácím utkání uhrál pouze bod. 

Zároveň toto utkání bylo nejspíše poslední pro Antonína Krejču, který má výborné výsledky v atletice a pro brankáře Jaroslava Valeše, který díky svým výkonům v házené dostal lepší nabídku, tito dva už nebudou časově stíhat fotbal. Oběma hráčům děkujeme za jejich služby a výkony a přejeme jim hodně štěstí.

 

Fotogalerie zde...