Horní menu

Pomsta za finále



Datum konání:
8.6.2019

Suchdol - Malín 3:0 (1:0)

Branky: 6' (P) a 77' Milan Volný, 47' Martin Biroš

Suchdol: Čižinský - Zelenka, Volný, Dolejš, Procházka - Herout (84' Gallistl) - Laštovka L., Böhm, Biroš, Zelený (72' Pacák) - Langr

Malín: Pospíšil - Vojtíšek M., Rathauz, Martínek, Pátek, Dytrych, Vojtíšek O., Málek, Čížek, Jeřábek (65' Antoš), Mukařovský

Suchdol a Malín se tento týden střetli již podruhé a Suchdol měl za středeční finále Malínu co vracet. Začalo to skvěle, již v 7' si Langr došel pro penaltu a tu s přehledem proměnil Volný, 1:0. Suchdol i po vstřeleném gólu diktoval tempo hry, ale gólovky to nepřinášelo ani na jedné straně, a tak se šlo do kabin za jedno-brankového vedení domácích. 

Druhá půle začala opět skvěle pro domácí hráče. Po rohovém kopu se míč vrátil k Birošovi, který svým nepovedeným centrem poslal míč přesně k zadní tyči, 2:0. Malín příliš Čižinského branku neohrozil, a tak se v závěru utkání z další branky mohl radovat Suchdol. Po vráceném centru od Biroše se dokázal prosadit lehkou tečí hlavou Volný a stav utkání byl už tak 3:0. Suchdol si udržel poklidné vítězství a po zaváhání Paběnic v Chotusicích je tak bodově dohnal.

Poslední zápas hrají suchdolští ve Zbraslavicích, kde jim stačí bod na 100% druhé místo a při zaváhání Paběnic ještě boj o naději na prvenství v soutěži. 

 

Fotogalerie zde...