Horní menu

I přes zápas je bod málo



Datum konání:
2.6.2019

Vrdy - Suchdol 2:2 (1:2)

Branky: 21' David Laštovka, 44' Tomáš Pekař

Vrdy: Hronovský - Rubeš, Lhota, Murárik (53' Kapounek), Franc (87' Dalešický), Šranko, Šveřepa, Lengál, Zdeněk (87' Šejvl), Cakl, Vobruba

Suchdol: Valeš - Mareš, Hampl, Kohoutek, Menšík (57' Langmajer), Gallistl, Koten, Laštovka, Bárta, Pekař, Kaše

Suchdolský dorost přijel do Vrdů s rozsáhlou marodkou, a tak trenér Pacák musel při výběru sestavy a rozestavení celkem improvizovat. Od prvních minut se snažili hrát převážně domácí, kteří kombinovali a zatlačili tak hosty před jejich pokutové území. K žádné gólovce to však nevedlo. Suchdol převážně hrozil z protiútoků zejména po levé straně, kde byl hodně aktivní Mareš. Vrdy mohly jít do vedení, když se jeden z útočníků otočil okolo obránců, ale v tváří tvář Valešovi pořádně netrefil míč a ten si ho tak v klidu sebral. Odpověď hostí tak přišla náhle. Mareš vytáhl balón po lajně, předložil ho doprostřed hřiště Laštovkovi a ten skvělou ranou do protipohybu nedal brankáři šanci, 0:1. Domácí se, ale nakonec taky dočkali. Zpoza vápna napálil míč Franc a i přes veškerou snahu Valeše rána nakonec zapadla do branky, 1:1. Hosté si ale ještě před koncem poločasu vzali vedení zpět. Pekař si skvěle individuálně pohrál s obránci a následně vyslal nechytatelnou pumelici k tyči, 1:2.

V druhé půli už příliš  fotbalovosti vidět nebylo. Hosté se hnali dopředu, ale přes dobře bránící pětici obránců se museli schylovat pouze ke střelám z dálky. Hosté mohli branku ještě přidat. Langmajer vysunul Bártu, ale ten v samostatném nájezdu netrefil branku. A tak se tedy dočkali domácí. Míč dostali až do malého vápna, kde ho uklidil do prázdné brány opět Franc, 2:2. V závěru se už nic nečekaného neudálo, a tak si Suchdol odvezl z Vrdů jeden bod. 

 

Fotogalerie zde...