Horní menu

Langr k nezastavení



Datum konání:
1.6.2019

Křesetice - Suchdol 1:5 (0:3)

Branky: 17', 45', 87' a 88' Jakub Langr, 24' Lukáš Laštovka

Křesetice: Domas (76' Barenčík) - Vonšovský, Šafránek (69' Kocourek), Charvát, Jarůněk Ma., Zvolánek, Jarůněk Mi., Bláha, Stárek (54' Franc), Hrbek, Faltýn (87' Rajdl)

Suchdol: Čižinský - Gallistl, Volný, Dolejš, Zelenka - Herout - Laštovka L., Böhm, Biroš, Zelený (70' Laštovka D.) - Langr (88' Langmajer)

Začátek zápasu suchdolským příliš nevyšel. Nedařila se jim jejich hra a zdálo se, že na nich ještě leží minulý zápas. Nakonec je v 17' uklidnil Langr, ke kterému se dostal míč a on vzal celou situaci na sebe. Projel obranou až před gólmana a s ledovým klidem uklidil míč k tyči, 0:1. Pár minut na to bylo ještě veseleji. Zelenka centroval míč do vápna, kde si ho našel Langr, ten nezpanikařil a předložil ho L. Laštovkovi, který se nemýlil, 0:2. Domácí se do šancí příliš nedostávali, ale naopak Suchdol chtěl a zápas ho bavil. Zejména pak navrátilce do sestavy Zeleného, přes kterého chodilo hodně útoků a on tak zásoboval míče do vápna, žádný z nich se ale neuchytil a ani jeho rána zpoza vápna po odraženém rohu. Před poločasem se míče ujal opět Langr a dostal ho opět do branky, 0:3. Suchdol šel do kabiny spokojenější. 

Druhý poločas se zdálo, že na hřiště přišli zcela jiné týmy. Suchdol jakoby už bral zápas za hotovou věc, zatím co hráči Křesetic chtěli ještě s výsledkem něco udělat. Začali být důraznější, aktivnější a přesnější. Nakonec i v 60' za to sklidili ovoce, když po přímém kopu do vápna si na míč naběhl osamocený Šafránek a upravil skóre na 1:3. Chvilku na to mohlo být pro hosty ještě hůře, opět po rozehraném přímém kopu se uvolnil jeden z hráčů Křesetic, ale na dvakrát se skvěle blýskl Čižinský. V samotném závěru utkání hosté dokázali ještě přidat. Nejprve po centru Zelenky se k míči hnal Langr, ale ve vápně po souboji se stoperem upadl, dokázal se však včas zvednout a míč posunout za záda brankáře a uzavřít tak svůj hattrick, 1:4! Následně pak domácí poslali malou domů, tu brankář netrefil a dotírající Langr měl snadnou práci uklidit míč do prázdné branky, 1:5. V nastaveném čase ještě domácí dostali dvě červené karty. Nejprve starší z bratrů Jarůňků, když se ohnal po Birošovi a viděl tak druhou žlutou a následně za nesouhlas si i druhou žlutou kartu připsal kapitán domácích Bláha a společně tak opustili hřiště. Za poslední minutu se už nic zvláštního neudálo, a tak si Suchdol odvezl tři body z půdy Křesetic.

 

Fotogalerie zde..