Horní menu

Obrat se svátečními střelci



Datum konání:
26.5.2019

Suchdol - Úvaly 5:1 (2:1)

Branky: 42' Tomáš Pekař, 47' Vojtěch Kaše, 52' Šimon Kohoutek, 67' Jakub Mareš

Suchdol: Valeš - Mareš, Hampl, Kaše J., Langmajer (57' Mommers), Gallistl, Koten (46' Kohoutek), Laštovka (79' Menšík), Bárta (63' Marhan), Pekař, Kaše V.

Úvaly: Fischer (77' Kadlec) - Borecký T. (67' Čaban), Oulík, Ryšavý, Novák, Márynka, Fuchs, Syruček, Borecký M., Rais, Kulhavý

Úvaly přijely na půdu Suchdola pouze s 9ti body, a tak se čekalo jasné vítězství domácích. Opak byl však pravdou. Úvaly se snažily od úvodních minut diktovat tempo hry a už v 7' šly po střele z hranice vápna do vedení, 0:1. Domácí se trápili a do šancí se dostávali pouze po rychlém přechodu do protiútoku. Zejména po pravé straně, kde byl hodně aktivní Bárta, nicméně ke gólu to nevedlo. To až ke konci poločasu se míče ujal kapitán domácích Gallistl. Prošel po lajně skrz obranu a jeho centr si do branky srazil jeden s bránících hráčů, 1:1! Minutu na to po zaváhání obrany se od půlky hnal sám na branku Pekař a poradil si jako pravý zabiják tvrdou ranou podél brankáře, 2:1. 

Do druhého poločasu přišel už aktivnější Suchdol a hned po pár minutách rozvlnil síť V. Kaše, střelou z úhlu, 3:1. Hosté tak psychicky odpadli z jejich aktivního tempa hry. Toho dokonale využil Kohoutek, který ranou na zadní tyč upravil stav utkání na 4:1 a dal tak svůj první dorostenecký gól. Ke konci zápasu ještě přidal poslední branku Mareš, který si počínal mazácky a svým lobem tak pečetil vítězství domácích 5:1! V poslední minutě mohl upravit ještě Menšík, ale jeho dorážka neskončila v brance. Suchdolský dorost si tak připsal další tři body a stále bojuje o horní polovinu tabulky.