Horní menu

Šťastný bod



Datum konání:
25.5.2019

Suchdol - Kaňk 1:2 np (1:1)

Branka: 3' Jan Procházka

Suchdol: Čižinský - Procházka, Volný, Dolejš, Zelenka - Herout - Laštovka L., Böhm, Pacák (62' Gallistl), Biroš - Langr

Kaňk: Fritea Radu - Klatka (68' Růžička), Mořický (80' Pešek), Franc, Horký, Veselý, Matz, Wagner, Novotný, Výborný, Černohlávek

Na své cestě za Paběnicemi Suchdol doma přivítal Kaňk.Vše začalo velice dobře. Už ve 3' Pacák přihrál na malé vápno Procházkovi a ten otevřel skóre zápasu, 1:0! O pár minut později po chybě v rozehrávce Kaňku se míče po ose Biroš, Langr dostal až k L. Laštovkovi, ale ten na místo střeli ještě přihrával, ale nepřesně. Kaňk se ze své první šance dočkal vyrovnání, když se míč nadvakrát vrátil do pokutového území a nakonec Horký dokázal srovnat na 1:1. Za další okamžik mohl být výsledek otočen, ale Černohlávka skvěle vychytal Čižinský. Suchdol se dočkal branky, ale tu rozhodčí Sojka neuznal i přesto, že hvizd z jeho píšťalky o přerušení hry se ozval až poté, co Procházka trefil prázdnou branku. Domácí měli ještě jednu šanci. L. Laštovka přihrávkou pod sebe našel Biroše, ten si píchl míč a byl stažen za nohu brankářem Kaňku, rozhodčí však nic nedovoleného neviděl a tak se šlo do kabin za nerozhodného stavu.

V druhé půli se domácí spíše bránili. Nemohli najít svoje tempo hry a dobře napadající Kaňk jim to komplikoval. Přesto ale měli suchdolští velké štěstí a to obzvláště, když Černohlávek ve dvou situacích už překonal Čižinského, ale vždy byla trefena jen tyč. I Kaňk se dočkal nakonec branky, která nebyla uznána a to pro ofsajd. V samotném závěru mohl rozhodnout L. Laštovka, Langr mu hodil dlouhý aut až za obranu hostí, ale L. Laštovka nepotvrdil své střelecké nadání tuto sezónu a střílel nad bránu.

Hosté nakonec penaltový rozstřel zvládli lépe a odvezli si dva body ze Suchdola.

 

Fotogalerie zde...