Horní menu

Zápas dvou poločasů



Datum konání:
19.5.2019

Jestřabí Lhota - Suchdol 5:1 (4:0)

Branka: 49' David Laštovka

Suchdol: Menšík - Mareš (70' Král), Hampl, Kaše J., Langmajer, (84' Koldinský) Gallistl, Koten (46' Kohoutek), Laštovka (78' Mommers), Bárta, Pekař, Kaše V. (66' Krejča)

Jestřábí Lhota: Vršťala - Jehlička, Trojan, Kubíček, Švanda, Věříš, Nouzák, Kostelecký (61' Kopecký), Hojda, Pavlov, Robovský (65' Fejt)

Na těžkém terénu přivítali hráči Jestřábky mladé naděje ze Suchdola. Domácí začali mnohem lépe, když už ve 4' šli do vedení po krásné ráně z dálky, 1:0. I nadále tlačili domácí na Suchdol a další branku to přineslo až po půl hodině hry, 2:0. Hosté však mohli po následném rohu alespoň snížit a dostat se tak zpět do hry, ale Pekař na třikrát nedostal míč za záda brankáře. Ve 35 minutě využil domácí útočník svou sílu a zvýšil už na 3:0. Ten samý hráč ještě před poločasem přidal další branku na 4:0 a završil tak svůj hattrick. 

Do druhého poločasu suchdolští vletěli zcela jinak a hned z první šance překonal brankáře Laštovka, 4:1. Hosté začali využívat rychlá křídla, zejména pak Langmajer dělal svojí rychlostí velké problémy obraně domácích, ale ve finální fázi tomu chyběla přesnost. Z druhé strany se do šance hnal Krejča, ale ideální příležitost ke střelbě prováhal. Domácí se nakonec uklidnili, když přidali gól na 5:1 a zbytek zápasu se už spíše dohrával.