Horní menu

I takový je fotbal



Datum konání:
12.5.2019

Suchdol - Velký Osek 3:4 (3:2)

Branky: 4' Vojtěch Kaše, 30' David Bárta, 41' Tomáš Pekař

Suchdol: Menšík - Marhan (64' Mommers), Hampl, Kaše J., Langmajer, Gallistl, Koten (77' Kohoutek), Laštovka, Bárta, Pekař, Kaše V.

Velký Osek: Pařík - Novák, Fiala, Semenec, Kuchař, Žilka, Bareš, Rytnauer, Kulíček, Průcha, Eger

Domácí suchdolští dorostenci přivítali doma Velký Osek. Oba celky v tabulce dělili pouhé tři body. Domácí začali lépe a aktivněji. Už ve 4' běžel ze strany sám Bárta, jeho střelu ještě brankář vyrazil, ale na dorážku V. Kaše byl krátký, 1:0. Chvilku na to se skóre opět změnilo, tentokrát však na druhé straně. Po rohovém kopu si naběhl na přední tyč Novák a hlavou srovnal stav utkání na 1:1. Suchdol byl i za deštivého zápasu aktivnější, zvláště Bárta, který si na pravé straně dělal s obránci co chtěl a plynulo z toho mnoho nebezpečných situací. Nakonec se dočkal i gólu, když se prosmýkl kolem bránícího hráče a míč uklidil mezi nohy brankáře až do sítě, 2:1. Ovšem takřka po rozehře bylo opět srovnáno. Domácí faulovali na půlce a po rozehrání přímého kopu se opět k hlavičce dostal Novák a srovnal na 2:2. Domácí se v prvním poločase mohli ještě jednou radovat, Laštovka nacentroval roh přímo na hlavu Pekaře a ten se nemýlil, 3:2. 

Do druhé půle vstoupili oba týmy za deště a domácí se stále snažili tlačit na soupeře. Po jednom z dalších Bártových únicích po straně už fanoušci jásali, ale míč nakonec skončil těsně vedle tyče brankáře Paříka. Hostům nakonec k srovnání pomohl mokrý terén. Po nákopu do vápna vypadl Menšíkovi míč  z rukavic a Novák byl tím šťastným, který ho uklidil do prázdné branky, 3:3. V dalších minutách byla na suchdolských vidět bezmoc. Snažili se tlačit na obranu, ale vždy něco chybělo, ať už přesná finální přihrávka, lepší zpracování nebo přesnější zakončení jako v podání V.Kaše. Když už to vypadalo, že se oba týmy budou muset spokojit s remízou, tak z nákopu hostí míč propadl z obranu a nikým nehlídaný útočník Velkého Oseka poslal hosty do vedení, 3:4. Domácí už nestihli zareagovat a ze zápasu, ve kterém byly aktivnějším týmem si nakonec neodvezli ani bod. I takový je fotbal.