Horní menu

Zvládnutá dohrávka



Datum konání:
8.5.2019

Suchdol - Čáslav 1:0 (1:0)

Branka: 38' David Bárta

Suchdol: Valeš - Mommers (82' Koldinský), Hampl, Kaše J., Langmajer, Laštovka, Pekař, Gallistl, Bárta, Kaše V., Kohoutek (68' Marhan)

Čáslav: Kocprd - Klepáč, Švajcr, Malý, Kubín, Novák, Čálek J. (51' Koudelka), Černý, Kvaček, Howard, Čálek T. (51' Titze)

Suchdolský dorost o středečním volnu dohrával odložený zápas s Čáslaví „B“.  Utkání bylo vyrovnané. Čáslav se sice více snažila držet míč, ale vždy ztroskotala na dobře hrající obraně domácích, ti se naopak na druhé straně dostávali do šancí. V první šanci byl V. Kaše, který postupoval ze strany a jeho ránu brankář dokázal vyrazit. Další domácí šanci měl opět V. Kaše po přistrčení míče ve vápně od Gallistla, ale znovu pálil do dobře postaveného brankáře Kocprda. Před poločasem se domácí přece jen dočkali. Stoper hostí poslal špatnou "malou domů", kterou vystihl V. Kaše, přihrál Bártovi a ten svou tvrdou ranou na zadní tyč otevřel skóre zápasu, 1:0. Hosté ještě mohli odpovědět, když míč propadl za obranu, ale útočník hostí pálil vysoko nad. V další šanci reflexivně vytáhl míč z branky Valeš, a tak šlo se do kabin za brankového vedení domácích.

V druhé půli se takřka nic nezměnilo. Hosté se snažili tvořit, ale dnes to přes stoperskou dvojici Hampl a J. Kaše prostě nešlo. Naopak na druhé straně mohl zvýšit Bárta, když se po kombinaci s Pekařem hnal na branku, ale jen těsně minul. Do další šance se po rohovém kopu k hlavičce dostal Pekař, ale brankář byl připraven. V samotném závěru znovu vystihl nedůraznou "malou domů"V. Kaše, ale brankář stačil vyběhnout a střídajícímu Koldinskému chyběl k zakončení krok. Suchdolští tak doma zvládli uhrát těsnou výhru 1:0.