Horní menu

Cesta za trofejí pokračuje



Datum konání:
1.5.2019

Pohár OFS: Suchdol - Nové Dvory 5:1 (3:1)

Branky: 5' Jakub Langr, 30' Jan Procházka, 36' Martin Pacák, 76' a 87' Lukáš Laštovka

Suchdol: Čižinský - Procházka, Volný, Dolejš, Gallistl - Herout - Laštovka L., Pacák (46' Zelený J.), Böhm, Biroš (73' Langmajer) - Langr (81' Laštovka D.)

Nové Dvory: Neprášek - Šoltýs (65' Hruška), Kosprd, Míča, Nytra (72' Melša), Veselý, Vohnický, Žaloudek, Zelený L., Marek, Melezínek

Suchdol se do zápasu vrhl skvěle. Už v 5' se dostal L. Laštovka do vápna, kde našel před prázdnou brankou Langra, 1:0. Nové Dvory však dokázaly rychle zareagovat a takřka ihned po rozehře srovnaly na 1:1. Suchdolští se dalších 15 minut hledali, snažili se kombinovat, ale dost často to bylo nepřesné a míč při zpracování odskakoval. Trochu klidu přinesla nádherná Procházkova rána zpoza vápna, která zaplavala až do šibenice, 2:1. Před koncem poločasu se ještě blýskl Pacák, ke kterému se dostal odražený balón a ten ho z kroku vrátil zpět za záda brankáře hostí, 3:1.

Ve druhém poločase se hosté pokusili vlétnout na soupeře a chtěli se zápasem něco udělat, ale domácí obrana je k ničemu nepustila. Navíc tak pro suchdolské hráče vznikali okénka na rychlé protiútoky. Po jednom takovém se do střely dostal L. Laštovka a uklidil míč do branky, 4:1. Šanci na zvýšení skóre měl i Zelený J., který si uvnitř pokutového území skvěle poradil s obráncem, ale následně nedokázal zakončit. Zelený J. si mohl spravit chuť ke konci zápasu, ale ještě posunul míč na L. Laštovku, který si obhodil brankáře a vstřelil balón do prázdné brány, 5:1.

Suchdol v klidu dokráčel k postupu do semifinále, kde se utká s výhercem zápasu Zbýšov – Tupadly.

Fotogalerie zde...