Horní menu

Vysoká výhra nad Uhlířskými Janovicemi



Datum konání:
27.4.2019

Suchdol - Uhlířské Janovice B 7:2 (3:0)

Branky: 6' a 25' Lukáš Laštovka, 22' Pavel Zelenka, 46' Martin Biroš, 55' Tomáš Böhm, 67' Jan Zelený, 87' Jan Herout

Suchdol: Čižinský (84' Hanzl) - Gallistl, Volný, Dolejš, Zelenka (46' Vančura) - Herout - Laštovka L., Pacák (73' Laštovka D.), Böhm, Biroš - Langr (59' Zelený) 

Uhlířské Janovice: Svoboda J. - Čížek (46' Šiml), Veliký, Vyhnánek, Šusta, Barták, Vedral, Bílek, Jelínek, Stoupa, Svoboda M.

Domácí byli od prvních minut lepším týmem na hřiště a diktovali tempo hry. Už v 6' rozjásali své publikum, když po lajně běžel s míčem Langr a nahrál ho před bránu L. Laštovkovi, který se nemýlil, 1:0. Další branku přidal Zelenka, když svou bojovností sebral balón obránci a z úhlu postupoval sám na brankáře, kterého dokázal prostřelit, 2:0. O 3' později se suchdolští opět radovali. Po postrkovačce za obranou si L. Laštovka počínal s chladnou hlavou a přidal tak svou druhou branku v zápase, 3:0. Do konce poločasu měl ještě šanci Pacák a Langr, ale ani jeden nedokázal dostat míč za záda brankáře a tak se šlo do kabin za stavu 3:0 pro Suchdol. 

Po minutě hry v druhém poločase se Langr prosmýkl po lajně a nacentroval míč přesně na hlavu Biroše, 4:0. Domácí následně trošku polevili z tempa hry a tak se do kombinace dostali i hosté. Avšak dobře hrající obrana je k žádné šanci nepustila a naopak z rychlého protiútok přidal další branku Böhm, 5:0. Hosté se nakonec přece jen dočkali. Po nedorozumění Gallistla s Volným postupovali dva na jednoho a vyřešili to snížením na 5:1. Suchdolští byli ale při chuti. Do další šance se dostal střídající Zelený, jehož první střelu brankář stačil vyrazit, ale následnou dorážku od stejného hráče už ne, 6:1. V závěru utkání přidal ještě pumelenici pod břevno Herout, 7:1. Radost ze zisku 3 bodů už nezkazilo ani snížení na 7:2, když Gallistl netrefil ideálně odkop, který skončil za zády bezmocného Čižinského.

Další soutěžní utkání čeká Suchdol v sobotu, kdy přijedou na půdu Paběnic, kde se bude hrát přímý souboj o první místo v tabulce. Suchdol má ještě čas a šanci poladit formu ve středečním pohárovém čtvrtfinále proti Novým Dvorům na domácí půdě.

 

Fotogalerie zde...