Horní menu

Tři body se šťastnou nulou



Datum konání:
21.4.2019

Chotusice - Suchdol 0:1 (0:1)

Branka: 26‘ Lukáš Laštovka

Chotusice: Výborný – Procházka, Goliáš J., Goliáš R., Tuzar, Všetečka (46‘ Hronek), Hubáček, Fedorovič, Kuna, Špičák, Žilka

Suchdol: Čižinský – Volný, Vančura, Dolejš, Zelenka - Herout - Pacák, Böhm, Gallistl, Biroš - Laštovka L. (90‘ Langr)

Suchdol dohrával kolo až v neděli a po sobotní výhře Paběnic všichni věděli, že pokud chtějí zpět na čelo tabulky, tak musí vyhrát. V cestě jim však stály Chotusice, které měly momentálně sérii 5-ti zápasů bez prohry, a tak se nečekal snadný zápas. Domácí se snažili od začátku nakopávat dlouhé míče a silou se dostat za obranu hostí. Dostali se tak do první šance. Po vráceném míči do vápna J. Goliáš trefil břevno. Suchdolští se po úvodním tlaku domácích trošku oklepali a naopak chtěli být nebezpeční oni, ale z dálky Pacák ani Herout nepřekonali brankáře Výborného. To se povedlo až L. Laštovkovi, který dostal po rychlém protiútoky míč od Pacáka za obranu a počínal si zkušeně, když uklidil míč k tyči, 0:1! Ke konci poločasu mohly ještě Chotusice srovnat, ale skvěle se předvedl Čižinský a nohou vyrazil samostatný únik Fedoroviče a do kabin se tak šlo za jednogólového vedení hostí.

Druhý poločas už tolik fotbalovosti nenabídl. Domácí vrhli všechny síly dopředu a hosté se více méně bránili s občasným protiútokem. Chotusice byly několikrát blízko ke vstřelení gólu po rohových kopech, ale vždy jim něco chybělo. Ať už štěstí, klid nebo když už překonali Čižinského, tak ještě stál na čáře Böhm. Suchdol však mohl dramatický zápas uklidnit na svou stranu, ale Biroš ani L. Laštovka nedokázali trefit branku v slibné šanci. V samotném nastaveném čase měly Chotusice poslední šanci. Ale při střele do prázdné branky trefily břevno a darovaly tak hostům všechny 3-body.

Fotogalerie zde...