Horní menu

Zasloužený bod pro obě strany



Datum konání:
20.4.2019

Suchdolský dorost přijel do Českého Brodu bojovat o střed tabulky, protože týmy mezi sebou dělí pouze 3-body. A jednalo se o velmi bojovný zápas ve kterém se opravdu bojovalo o každý metr. Domácí drželi převážně míč na svých kopačkách a Suchdol tak spoléhal převážně na protiútoky. Do jednoho se dostal po 20-ti minutách Bárta, ale jeho střelu vychytal brankář domácích. Stejně se musel předvést i Menšík, který vyrazil střelu na druhé straně. Ke konci poločasu se ještě jednou skvěle předvedl brankář domácích, když po střele Gallistla z přímého volného kopu, dokázal míč vytěsnit mimo branku, a tak první poločas skončil bez branek.

 

V druhé půli bylo vidět více aktivity, suchdolští se dostávali více do kombinace a začali si vytvářet více šance. Bohužel, ale nikdo nedokázal překonat domácího brankáře. Nejprve se Pekař dostal do šance, ale jeho lob vykryl brankář, po střele V. Kaše zase v cestě stálo břevno a při další jeho šanci musel pohotově na zem brankář. Domácí v závěru zahrozili ještě po rohovém kopu, kdy míč skončil na tyči a v následném závaru ho hosté uklidili daleko od branky. Když ani po střele z dálky nedokázali domácí překonat Menšíka, tak se oba týmy rozešli smírně a každý bere bod.

 

Fanoušci viděli opravdu pěkné, bojovné utkání, plné šancí na obou stranách a oba celky si minimálně bod zasloužili.

 

Český Brod - Suchdol  0:0

 Sestava Suchdola : Menšík - Hampl, Mareš, Kaše J., Gallistl, Laštovka, Kohoutek, Kaše V., Bárta (84' Koldinský), Mommers, Pekař