Horní menu

Čelo tabulky uhájeno



Datum konání:
13.4.2019

Suchdol - Tupadly 3:1 (2:1)

Branky: 9‘ Jakub Langr, 37' Tomáš Böhm, 89' Martin Pacák - 21' Karel Klička

Suchdol: Čižinský - Volný, Dolejš, Zelenka, Biroš, Herout, Gallistl, Böhm, Pacák, Laštovka L. (90' Suntych), Langr (81' Langmajer)

Tupadly: Potměšil - Pipek, Zahradník, Hašek, Vojáček, Šveřepa (56' Čermák), Kruml, Fuksa, Klička (72' Chvátal), Špičák, Plíhal

Suchdolští se v sobotu odpoledne těšili na příjezd druhých Tupadel, což byla velká pozvánka pro diváky, kteří věřili v atraktivní podívanou. Suchdol začal velice dobře. Po rohovém kopu Biroše, brankář hostí míč podběhl a na zadní tyči ve skluzu pohodlně uklidil do branky Langr, 1:0. Hosté pak přidali a mohli vzápětí srovnat. Avšak proti byl Čižinský, který vyběhl na hranici vápna a nohou zablokoval šanci hostí. Tupadly nakonec dokázali ve 21' srovnat stav utkání. Po krásné přihrávce od Fuksy si mazácky počínal Klička a přeloboval brankáře Čižinského, 1:1. Hosté se dostali ještě do jedné šance, když po odkopu jednoho z obránců se prosmýkl Plíhal, který v samostatném úniku nedokázal trefit suchdolskou branku. Po závaru ve vápně se ideálně zorientoval L. Laštovka. Předložil míč Böhmovi, který na malém vápně uklízel do prázdné branky, 2:1.


Druhý poločas už Suchdol začal více tvořit hru a držel míč na svých kopačkách. Hosté se už tolik nedostávali do šancí a naopak začali být více nebezpečnější domácí. Avšak vždy ztroskotali na brankáři Tupadel. Ten se nejprve skvěle předvedl po střele Herouta z přímého kopu, pak reflexivním zákrokem po šanci Volného a nakonec po střele L. Laštovky z úhlu. Čižinský se však nenechal zahanbit a i on ze svého repertoáru vytáhl skvělý zákrok po střele Fuksy. V závěru už hosté vrhli všechny síly dopředu a to domácí dokázali skvěle potrestat. Střídající Langmajer zatáhl míč po lajně až k vápnu, kde se po spolupráci s Böhmem balón dostal až k Pacákovi, který se blýskl pohotovým obstřelem na zadní tyč, 3:1. 

Domácí tak po vydřeném vítězství mohou slavit a užívat si i další týden v čele tabulky.

 

Fotogalerie zde...