Horní menu

Poprvé na čelo!



Datum konání:
6.4.2019

Malešov - Suchdol 0:1 (0:1)

Branka: 8‘ Jakub Langr

Suchdol: Čižinský - Dolejš, Volný, Procházka, Zelenka - Herout - Laštovka L. (85' Laštovka D.), Gallistl (78' Langmajer), Pacák (90' Vančura), Biroš - Langr (89' Suntych)

Malešov: Hromádka - Basl, Krásenský, Kalfiřt J., Tvrdý, Vlček (83' Prchal), Nekola (59' Suchomel), Lambev, Menšík, Janoušek, Kalfiřt F. (64' Žídek). 

Suchdol přijel do Malešova oslaben o kapitána Tomáše Böhma, ale i přesto začal dobře. Již v 8' Gallistl vysunul svým pasem Laštovku L., jehož střelu brankář vyrazil, ale na následnou dorážku Langra už byl krátký, 0:1. Následně suchdolští ustoupili z pole hřiště, ale hráči Malešova hráli pouze po vápno, kde naráželi na dobře bránící hráče Suchdola, a tak se do kabiny šlo za stavu 0:1.


Druhý poločas začal stejně. Malešov se snažil hrát, ale bylo to pouze po vápno a Suchdol tak mohl začít hrozit z protiútoků. V jednom z nich se krásně zapojili všichni tři útočníci. Když Čižinský chytil míč po rohu, rychle ho rozehrál na Langra. Ten posunul na Laštovku L., který dále na Biroše a zpět na Langra. Poslední jmenovaný však těsně přestřelil branku. V další akci Biroš vysunul Pacáka, který ještě vracel pod sebe na Langra, ten ale levou nohou jen těsně minul zadní tyč. Suchdol si tak po hodně bojovném utkání odvezl tři body a po zaváhání Paběnic se posunul na první místo tabulky.

Fotogalerie zde...