Horní menu

Přesvědčivé domácí vítězství



Datum konání:
31.3.2019

I suchdolský dorost se představil tento víkend na domácím trávníku, kde přivítali Mnichovice. Suchdol začal velice aktivně a hned od úvodních minut zatlačil hosty před vápno a v 5-té minutě už to mohli jít do vedení, Bárta se z úhlu dostal přes dva obránce, ale nakonec nedokázal trefit branku. Po tomto úvodním tlaku se dostali do hry i hosté a jejich šanci dokázal zlikvidovat Menšík, který jinak tento zápas neměl příliš práce. Suchdol ještě před koncem poločasu mohl jít do vedení, opět tomu byl Bárta, který se dostal do k míči, který napálil do tyče.

V druhé půli se Suchdol už konečně dočkal, Laštovka byl důrazný v souboji se stoperem, dostal se až do vápna a svojí střelou otevřel skóre zápasu 1:0. O 5minut na to se domácí radovali podruhé, tentokrát Pekař ukázal svou sílu a rychlost, dostal se přes obránce a uklidil míč přesně k tyči 2:0. A Suchdol pokračoval v aktivní hře, Laštovka si navedl míč na vápno, ale svou ranou orazítkoval pouze břevno. V závěru zápasu ještě míč propadl do vápna k Pekařovi, který si hravě poradil a vsítil tak svou druhou branku utkání 3:0.

 

Suchdol - Mnichovice  3:0 (0:0)

 Branky: 59‘ Laštovka, 63' 84' Pekař

Sestava Suchdola : Menšík - Hampl, Mareš, Kaše J. (85' Král), Gallistl, Laštovka (79' Koldinský), Kohoutek, Kaše V.( 57' Plaček), Bárta (71' Koten), Langmajer, Pekař