Horní menu

S Malínem jsme prohráli na pokutové kopy



Datum konání:
10.11.2018
MALÍN

2 : 1

SUCHDOL
33' Mukařovský 

 np

16' Laštovka L.

 

Suchdol: Čižinský - Biroš, Volný, Procházka, Zelenka - Herout - Zelený (70' Dolejš), Pacák, Böhm, Laštovka L. (84' Langmajer) - Langr

Malín: Pospíšil - Vojtíšek M., Málek (76'Jeřábek), Kraus, Mukařovský, Vojtíšek T., Štoček, Čížek, Rathauz, Rezler, Martínek (85' Novotný)

 

PRŮBĚH ZÁPASU 

První střelu tohoto zápasu vyslal na Pospíšila Böhm, ale ta letěla jen nad bránu. Skóre otevřel Laštovka L.. Po přihrávce Herouta běžel s míčem, na paty mu šlapal Vojtíšek M., ale i přesto Laštovka L. dokázal balón umístit mezi tři tyče, 0:1. O 2' později mohl střelec první branky přidat další gól, jenže nahrávku od Böhma minul. Šanci na druhé straně měl Málek, když si vyskočil na trestný kop. Čižinský však jeho hlavičku vyrazil nad bránu. Vyrovnání přišlo ve 33'. Vojtíšek M. kopal roh, na který si vyskočil Mukařovský. Hlavičkoval ze zadní tyčky na přední, kde se míč lehce otřel o tyč a zapadl do branky, 1:1. Zbytek poločasu se už jen dohrával a oba týmy šly do kabin s jedním vstřeleným gólem na svém kontě.

Do druhého poločasu jsme opět vstoupili lépe. Za zmínku stojí Birošova střela z otočky ve vápně, Böhmova rána od rohového praporku a Langrova šance, kdy šel sám na bránu. Všechny tyto střely malínský brankář vychytal. Změnit skóre mohl taky Pacák, který kopal trestný kop. Balón letěl přes zeď a trefil pouze břevno Pospíšilovi branky. U přihrávky Herouta byl brankář domácích dřív než Laštovka L., stejně jako u centru na Langra. Toto utkání skončilo nerozhodně a následovaly tak pokutové kopy.

V pokutových kopech byl úspěšnější Malín, a proto získal z tohoto utkání 2 body.

 

SUCHDOLŠTÍ HRÁČI UTKÁNÍ

Jakub Langr
Dnes měl každý balón i plno střel na branku.
 
Tomáš Böhm
 
Nebál se žádného souboje. Stejně jako Langr měl plno střel na bránu.
 

FOTOGALERIE