Horní menu

Z Kaňku jsme si přivezli 3 body



Datum konání:
27.10.2018
KAŇK

0 : 2

SUCHDOL
 

 

32' a 90+3 Langr

 

Suchdol: Čižinský - Biroš, Volný, Procházka, Zelenka (89' Laštovka D.) - Herout - Zelený, Pacák, Böhm, Laštovka L. (81' Dolejš) - Langr

Kaňk: Fritea - Klatka, Mořický (78' Mandík), Franc, Veselý, Růžička, Matz, Výborný, Novotný, Černohlávek, Pavlík

 

PRŮBĚH ZÁPASU 

Hned po úvodním výkopu kopali hosté trestný roh. Míč si postavil Pacák, ale jeho centr si ve vápně nikdo nenašel. O 2' později se kopal trestný kop i na straně domácích. Černohlávkova střela však skončila jen nad bránou. Další šanci Kaňku měl opět Černohlávek, jeho ránu ale škrtal Volný na roh. K němu se postavil Výborný. Čižinský však jeho centr vyrazil zpět na roh. Druhý rohový kop suchdolskou bránu neohrozil. Možnost vstřelit gól měl i Matz, když vystřelil před vápnem, jenže jeho ránu škrtal Čižinský vedle brán. Na následný roh si hlavou naběhl Novotný, ale míč mířil jen hostujícímu brankáři do rukou. Šance mě i Suchdol. Za zmínku stojí střely Langra a Zelenky - bohužel obě dvě šly nad domácí branku. Přece jen se ale na suchdolské straně objevila radost, o kterou se postaral Langr. Ve 32' běžel sám na bránu a vystřelil zdálky. Brankář nebyl u přední tyče včas a míč tak skončil v síti, 0:1. Zbytek poločasu se jen dohrával a ani jeden z týmu se už do vyložené šance nedostal.

Na začátku druhého poločasu kopal Zelený roh, na který si naběhl hlavou Volný - brankář domácích však balón vyrazil nad bránu. Další možnost měl Pacák, když vystřelil před vápnem, jeho rána ale letěla nad branku. Na druhé straně ze stejného místa vystřelil Černohlávek. Čižinský jeho prudkou střelu vyrazil. V 67' opět běžel sám na kasu Langr. Tentokrát jeho ránu brankář vyrazil. Koncem zápasu se tlak Kaňku zvyšoval. Naštěstí vždy stál na správném místě Čižinský, který nápor domácích střel odrážel pryč od své branky. Poslední akce přišla v nastaveném čase. Kaňk kopal roh. Hostující hráč centr odrazil k Birošovi, který ho nahrál Langrovi. Ten i přes své zranění běžel sám přes celé hřiště a zvýšil skóre střelou do prázdné brány na 0:2.

 

SUCHDOLŠTÍ HRÁČI UTKÁNÍ

Jakub Langr
Dnešní jediný gólový střelec. Druhou branku vstřelil i se zraněným kotníkem.
 
Martin Biroš
Po třízápasové pauze vletěl do tohoto utkání po hlavě. Nebál se jít do žádného souboje. Má asistenci u druhého gólu.
 
David Čižinský
Dnes předvedl úžasné zákroky. Vychytal každý míč a získal další nulu na své konto.
 
 

FOTOGALERIE