Horní menu

Suchdol si z Uhlířských Janovic přivezl 3 body



Datum konání:
29.9.2018
UHLÍŘSKÉ JANOVICE

0 : 4

SUCHDOL
 

 

8' a 39' Böhm

37' Biroš

68' Laštovka L.

 

Suchdol: Čižinský - Dolejš (59' Zelenka), Volný, Langr, Procházka, - Herout - Zelený (79' Suntych), Böhm, Pacák, Biroš - Laštovka L.

Uhlířské Janovice: Kulhánek - Holeček, Blecha, Veliký, Šusta, Doubrava, Čermák (66' Hovorka), Bílek (66' Čížek), Svoboda, Jelínek, Kopp 

 

PRŮBĚH ZÁPASU 

 

Zápas Suchdol začal velice dobře, když už v 8' otevřel hlavou skóre Böhm, 0:1. O chvíli později mohl po dlouhém centru Langra přidat gól Laštovka L., bohužel trefil pouze boční síť. Suchdoláci domácí pěkně tlačili a to se také projevilo na počtu střel na janovickou bránu. Šanci měl Langr, který běžel s míčem na bránu a vystřelil. Balón se odrazil od obránce domácích k Birošovi. Ten ho zdálky krásnou střelou napálil a trefil pravý horní roh, 0:2. Dvě minuty po rozehrávce nahrál Laštovka L. Zelenému, který míč posunul na kapitána Böhma a ten si tak dnes připsal druhý gól, 0:3.

Do druhé půle Suchdol vstoupil s tím, že poločasové skóre ještě navýší. První možnost měl Laštovka L. po přihrávce Zeleného, ale trefil jen domácího brankáře Kulhánka. Laštovka L. si mohl připsat asistenci, když před bránou posunul balón na Pacáka, ten však mířil těsně nad kasu. Výsledek upravil Laštovka L., který míč poslal doprostřed odkryté brány, 0:4. Hostům se podařilo toto skóre udržet a odvezli si domů čisté konto a 3 body.

SUCHDOLŠTÍ HRÁČI UTKÁNÍ

Tomáš Böhm
Kapitán na správném místě. Dnes vstřelil dva góly. 
 
Jakub Langr a Jan Procházka
Obránci, kteří dnes zblokovali několik střel domácích.

 

FOTOGALERIE