Horní menu

Prohra v Tupadlech



Datum konání:
15.9.2018
TUPADLY

4 : 0

SUCHDOL

40' Fuksa

82' Böhm (vlastní)

86' Pipek Š.

90' + 2' Smutný

 

 

 

Suchdol: Čižinský - Král (73' Gallistl), Volný, Procházka, Zelenka - Herout - Biroš, Böhm, Pacák, Laštovka L. - Langr

Tupadly: Potměšil - Vojáček (47' Pipek V.), Hašek, Pipek D., Zahradník, Hudec, Fuksa, Kruml (69' Smutný), Chvátal (81' Pipek Š.), Špičák (63' Klička), Císař

 

PRŮBĚH ZÁPASU 

Zápas proti Tupadlům nebyl vůbec jednoduchý, ale i přesto se Suchdol snažil a dlouhou dobu hrál vcelku vyrovnané utkání. Šance byly na obou stranách, Z hostujícího týmu stojí za zmínku dvě střely Lukáše Laštovky, které obě bohužel letěly do brankáře Potměšila.První zklamání přišlo ve 40' v podobě gólu Tupadel. Fuksa kopal trestný kop Zeď se před míčem rozestoupila a ten skončil v síti, 1:0.

Druhý poločas začal Suchdol dobře. V 50' přihrál Herou Birošovi, ten míč posunul Pacákovi, který ho nahrál Langrovi. Poslední jmenovaný s ním běžel do vápna, kde mu ho sebral obránce domácích a odkopl ho pryč. O 3' později přišla další šance hostí. Langr přihrál balón Pacákovi, který ho poslal na Biroše, ten ho ale nechal Laštovkovi L. - bohužel jeho střelu vyrazil brankář. Poté následovaly útoky domácích. Za zmínku stojí střela Kličky, který měl před sebou prázdnou bránu, ale Čižinský jeho ránu na poslední chvíli vyhmátl. Po faulu na Langra kopal trestný kop Herout. Jeho nádhernou střelu ale Potměšil vyrazil na roh. Další trestný kop kopal Čižinský na půlce hřiště. Jenomže obránce domácích jeho centr odhlavičkoval zpět do pole. Druhý gól utkání přišel po rohu Tupadel, když míč propadl do brány mezi Böhmem a přední tyčí, 2:0. O chvíli později přišel další. Míč se dostal k Pipkovi V., Čižinský proti němu vyběhl, ale balón nezachytil, 3:0. Poslední branka přišla v nastaveném čase, 4:0.

 

SUCHDOLŠTÍ HRÁČI UTKÁNÍ

 
Nikdo

 

FOTOGALERIE