Horní menu

Jediný gól utkání vstřelil Jakub Langr



Datum konání:
1.9.2018
CÍRKVICE

0 : 1

SUCHDOL
 

 

89' Langr

 

Suchdol: Čižinský - Král, Volný, Dolejš, Biroš - Herout - Zelený (59' Zelenka), Böhm, Pacák, Laštovka L. (89' Laštovka D.) - Langr (90' Suntych)

Církvice: Foršt - Koten, Dušek, Novák, Jungwirth, Netáhlo, Yuzhaninov, Němec, Vidlák, Křížek (74' Volenec), Nývlt (86' Vraný)

 

PRŮBĚH ZÁPASU 

V úvodu zápasu byly šance na obou stranách. Ze Suchdola stojí za zmínku střela Laštovky L, Jana Zeleného a dvojitá rána Böhma, ale také nádherné zákroky brankáře Čižinského. Domácí i hosté se usilovně snažili vstřelit branku, ale ani jednomu týmu se to nepodařilo. Poslední šanci prvního poločasu měl Herout z trestného kopu, ale jeho rána letěla jen vedle levé tyče.

Začátek druhého poločasu začal lépe Suchdol. Dolejš poslal přihrávku na Biroše, ten ji posunul na Laštovku L., který mu ji vrátil. Birošovu střelu ale vyrazil Foršt na roh. O chvíli později se míč dostal k Laštovkovi L., který s ním běžel na bránu a vystřelil - bohužel trefil pouze vybíhajícího brankáře Církvic. V 60' přišla velká šance domácích. Křížek vystřelil z ostrého úhlu, ale naštěstí balón mířil vedle pravé tyče. O několik minut později vystřelil na Čižinského Jungwirth, který trefil pravou tyč hostující branky. Jediný gól zápasu přišel až v 89'. Biroš házel aut na Zelenku, okolo kterého mí proletěl a propadl k Langrovi. Ten levačkou napálil balón do břevna, od kterého se míč odrazil a skončil v síti, 0:1.

 

SUCHDOLŠTÍ HRÁČI UTKÁNÍ

 
Jakub Langr
Dneska se dral do každého souboje o míč. Jediný gólový střelec.
 
Jakub Král
Skvěle přerušil několik nebezpečných akcí soupeře a zároveň i podpořil útok.
 
David Čižinský
Brankář, který dnes vychytal všechny zákroky a má na kontě druhou nulu.

 

FOTOGALERIE