Horní menu

Suchdol byl na KÁBA Cupu vidět i slyšet !



Datum konání:
24.6.2018

Pěknou tečku za letošní fotbalovou sezónou udělali v neděli 24.6. naši maldší žáci, kteří se zúčastnili finálového turnaje KÁBA Cup v Praze. Turnaje se zúčastnilo 24 týmů ze Středních Čech, které si svou účast museli vybojovat v kvalifikačních turnajích (Suchdol vyhrál kvalifikační turnaj ve Vrdech minulý měsíc - viz. Triumf na KÁBA Cupu ve Vrdech ). Celá finálová akce proběhla na hlavním stadiónu Slávie v Edenu a tak jen účast byla pro většinu zúčastněných hráčů velkým zážitkem. Akce byla organizačně velmi dobře zvládnutá a kromě samotných fotbalových zápasů se účastníci a diváci mohli během dne setkat s hráči Slávie (Sýkora,Zbořil), zúčastnit se charitativní aukce nebo vyhrát spoustu cen v tombole.

Nás může těšit, že suchdolský tým se na turnaji prezentoval velmi dobrým výkonem. V konkurenci 24 mužstev z celých Středních Čech postoupil až do semifinále. V něm přestože byl lepší, smolně podlehl Luštěnicím 0:1 (v základní skupině soupeře přehrál 3:1). V boji o 3.místa pak náš tým padl až na penalty. Nakonec z toho bylo sice to nejméně oblíbené 4.místo, ale všichni naši hráči zaslouží pochvalu a uznání za předvedené výkony.

Velkého ocenění se dostalo Váškovi Plačkovi, kterého organizátoři vyhlásili nejlepším hráčem turnaje, což je v konkurenci více než 350 dalších fotbalistů opravdu velký úspěch - Gratulace!!!

Extra pochvala poté patří suchdolským fans, kteří svůj tým celý den neúnavně povzbuzovali a vytvořili tak Suchdolu v Edenu v pravdě domácí prostředí. To nakonec ocenili i organizátoři, když se rozhodli zcela neplánovaně darovat našim fandům 15 vstupenek na podzimní ligový zápas Slávie - Bohemians. Opravdu velmi pěkné gesto jen podtrhlo celou pohodovou a fotbalem naplněnou neděli....

 

 fotogalerie zde...

 

Zápasy Suchdola - hráno 1x16 minut :

 Skupina A :

Suchdol - Milín  3:0

Branky : Vašek Plaček 1x, Štěpán Šibrava 1x, Martin Králík 1x

Suchdol - Luštěnice  3:1

Branky : Filip Šibrava 2x, Vašek Plaček 1x

Suchdol - Tišice  0:1

 

Osmifinále :

Suchdol - Slaný  3:1

Branky : Vašek Plaček 2x, Filip Šibrava 1x

 

 

1/4 finále :

Suchdol - Rožmitál  0:0 ; 4:3 na penalty

Branky : Martin Králík 1x, Filip Šibrava 1x, Ondra Karásek 1x

Penalty proměnili : Š.Šibrava, O.Karásek, M.Králík, V.Plaček

 

Semifinále :

Suchdol - Luštěnice  0:1

 

O 3.místo :

Suchdol - Unhošť  2:2 ; 4:5 na penalty

Branky : Vašek Plaček 1x, Filip Šibrava 1x

Penalty proměnili : F.Šibrava, Š.Šibrava, M.Králík, V.Plaček

 

 

Turnajové asistence :

V.Plaček 2, O.Karásek 2, Š.Šibrava 1, J.Jaroš 1

 

 

Sestava Suchdola :

v brance : Vojta Hýbl

v poli : Jindra Mareš, Dominik Laštovka, Štěpán Šibrava, Ondra Karásek, Martin Králík, Vašek Plaček, Filip Šibrava, Jan Jaroš, Lukáš Macků