Horní menu

Suchdol v Oseku ukázal, kdo je nejlepší !



Datum konání:
19.5.2018

Zcela jednoznačný průběh mělo utkání mladších žáků druhého Velkého Oseku s prvním Suchdolem. Suchdolští tento z domácí strany velmi emotivně pojatý zápas zvládli. Nenechali se vyprovokovat ani úvodním patetickým projevem domácího trenéra, ani zcela tendenčním řízením utkání od domácího "rozhodčího laika", který svou nenávist vůči Suchdola ani příliš neskrýval. Na hřiští pak náš tým tak dominoval, že soupeři nemohlo pomoci vůbec nic. Když na začátku druhé půle zvýšil Suchdol už na 4:0, bylo jasné všem, kdo dnes zvítězí. Zápas se pak dohrál přeci jen ve větším klidu, hosté přidali ještě tři branky a zvítězili nakonec 7:0. Za odvedený výkon náleží všem suchdolským hráčům hluboká poklona a opravdu velká, velká pochvala.

Před posledním kolem soutěže má Suchdol v tabulce nedostižný sedmibodový náskok a tak v neděli 27.5., kdy na domácím hřišti hostíme Zásmuky, oslavíme zisk titulu přeborníka okresu v kategorii mladší žáci. Přijďte všichni společně oslavit tento velký úspěch našeho mladého týmu.

 

fotogalerie zde...

 

Velký Osek - Suchdol  0:7 (0:3)

 

Branky : Václav Plaček 3x, Martin Králík 2x, Ondra Karásek 1x, Filip Šibrava 1x

Asistence : M.Králík 1, Š.Šibrava 1, F.Šibrava 1, O.Karásek 1, S.Davídková 1

 

 

Sestava Suchdola :

v brance : Vojta Hýbl

v poli : Martin Králík, Sofie Davídková, Ondra Karásek, Štěpán Šibrava, Filip Šibrava, Václav Plaček, Jirka Houdek, Dominik Laštovka