Horní menu

Další jarní výhra



Datum konání:
7.4.2018
ZBRASLAVICE

0 : 4

SUCHDOL

 

 

16' Pacák

23' Laštovka L.

31' Langr

43' Čižinský

 

Suchdol: Černohlávek T. - Král, Procházka, Volný, Březina M. - Čižinský (87' Vančura) - Zelený (19' Laštovka L.) (62' Suntych), Böhm, Pacák, Biroš - Langr (66' Herout)

Zbraslavice: Březina D. - Semerád, Černohlávek M., Jandus (51' Wiinkler L.), Magat, Veselý J. (78' Kordiak), Veselý M., Herčík (60' Lanc), Klečák, Mičke, Winkler J.

 

PRŮBĚH ZÁPASU 

Už od začátku zápasu byli hosté lepším týmem a to také potvrdili v 16', kdy po faulu na Čižinského kopal trestný kop Pacák a dokázal trefit horní roh branky, 0:1. O několik minut později potvrdil svou formu střídající Laštovka L., který se prosmýkl mezi obránci domácího celku a v samostatném běhu vstřelil gól, 0:2. Šanci na zvýšení skóre měl i Langr, ale jeho střelu z pravé strany škrtal brankář na roh. Naštěstí si o 4' později svou reputaci napravil. Obránce Zbraslavic nahrál Březinovi D., který špatně vykopl. Langr ve výskoku získal míč, obehrál gólmana a poslal míč do prázdné brány, 0:3. Na konci poločasu kopal Pacák trestný kop. Jeho centr se dostal až na zadní tyč, kde ho Volný vrátil do nebezpečného území a Čižinský se dokázal prodrat k zakončení, 0:4

Druhou půli opět začal lépe Suchdol, ale už se tolik nehnal do zakončení. Přesto si vytvořil několik zajímavých příležitostí. Nejprve mohl druhý gól přidat Laštovka L., když na půlce hřiště zařadil čtvrtý rychlostní stupeň a sprintoval sám na branku. Vystřelil podél gólmana, ale míč mu na poslední chvíli z brankové čáry vykopl Semerád. Zbraslavice si vytvořily pouze jednu nebezpečnou standardní situaci, která skončila na tyči. Poslední šanci zápasu měl Suntych, jehož střela letěla jen vedle pravé tyče.

 

SUCHDOLŠTÍ HRÁČI UTKÁNÍ

V zápase se Zbraslavicemi bylo těžké vybírat hráče utkání, protože celý tým podal vynikající výkon, ale přesto byly tři jména hráčů, kteří tomu dali ještě o trošku víc.
 
Tomáš Böhm
Kapitán, který do každého zápasu dá maximum. I dnes byl prakticky všude, kde bylo potřeba. „Jsem trošku překvapený, protože moje první dvě průnikovky, šly až na rohový praporek“
 
Jak se ti líbil výkon týmu?
Jsme ucelený celek, máme silný tým. I po střídaní jsme byli aktivnějším mužstvem, máme 3 body a jsem spokojený.
 
Co říkáš na dosavadní start na jaře?
Myslím, že jsme si přenesli formu z podzimu, ztrácíme bod na Paběnice, když nám to vydrží mohli bychom skončit na bedně.
 
Martin Biroš
Motorka na levé straně, která i dnes dělala velké problémy obraně Zbraslavic. Jeho nebezpečné průniky tentokrát nevedly k asistencím, ale vybojoval plno míčů a získal hodně faulů.
 
"Konečně vyšlo počasí, takže jsem hrál s chutí, ale domácí mi zápas znechutili, když jsem byl faulován při každém kontaktu. Jsem rád za výhru, ale zápas jsem si plně neužil. Hráli jsme hezký fotbal, soupeř může být rád, že to skončilo jenom čtyř-brankovým rozdílem."
 
 
Martin Pacák
Hráč, který stále roste vedle zkušenějších hráčů na hřišti. Dnes skvěle vyplňoval hřiště a byl velice platný v útočných akcích, navíc otevřel skóre zápasu z přímého kopu.
 
"Jsem rád, že mi to tam konečně spadlo. Hlavně se mi líbí hra týmu. Jsme na vítězné vlně, všichni si věříme a je to znát na naší hře."

 

FOTOGALERIE