Horní menu

Jediný gól zápasu vstřelil Lukáš Laštovka



Datum konání:
31.3.2018
SUCHDOL

1 : 0

CHOTUSICE

43' Laštovka L.

 

 

 

Suchdol: Černohlávek - Král, Procházka Jan, Volný, Březina - Čižinský - Laštovka L. (87' Suntych), Böhm, Pacák (90' Vančura), Biroš - Langr (81' Herout)

Chotusice: Berger - Tuzar, Vetešník, Goliáš J., Kuna, Všetečka (80' Procházka M.), Fedorovič, Procházka Jakub (46' Mathes), Goliáš R., Šulc (65' Hronek), Žilka

 

PRŮBĚH ZÁPASU 

Hned v 1' zápasu vystřelil na bránu Biroš. Jeho střelu ale brankář hostí vyrazil. Chotusickou šanci měl Goliáš, když se po nahrávce Vetešníka, prosmýkl mezi Janem Procházkou a Milanem Volným a poslal míč nad Černohlávkovu bránu. O chvíli později se podobná situace opakovala. Kuna utekl Březinovi a vystřelil. Černohlávek jeho střelu na podruhé chytil. Velkou šanci na gól měl Volný po rohu Biroše. Berger však balón chytil na brankové čáře. Jediný gól utkání vstřelil Laštovka L.. Po Čižinského střele se míč odrazil k Laštovkovi L., který se dobře zorientoval a zpoza vápna i za pomocí teče obránce dokázal otevřít skóre, 1:0. Na konci poločasu malém přišlo vyrovnání. Goliáš běžel na bránu. Černohlávek vyběhl až k vápnu, kde krásným zákrokem poslal míč do autu. Dlouhý aut si našel Fedorovič a z malého vápna trefil tyč.

Druhý poločas nebyl pro diváky moc atraktivní. Hosté pouze nakopávali míče na útočníky a domácí si s tím dokázali poradit, ale na těžkém terénu se k svojí kombinační hře příliš nedostávali, proto šancí bylo pomálu. Za zmínku stojí snad jen střela Langra, která šla těsně vedle levé tyče a akce z 56'. Laštovka L. nahrál Böhmovi, který balón prodloužil na Biroše. Poslední jmenovaný vystřelil. Míč se odrazil od obránce na roh. Ten kopal opět Biroš. Jeho centr si našel Čižinský, ale hlavičkoval jen vysoko nad bránu.

 

SUCHDOLŠTÍ HRÁČI UTKÁNÍ

Lukáš Laštovka
Dokázal si rozhodnout zápas, jak si viděl svoji šanci?
Myslím si, že moje šance byla spíše šťastná, protože jsem se k balónu dostal po odrazu a s dalším odrazem jsem zvládl vsítit gól.
 
Jak hodnotíš celý zápas?
Zápas bych zhodnotil kladně. Myslím, že jsme měli celý zápas navrch, a proto jsme zápas zvládli. Všichni jsme do zápasu dali všechno.
 
 
Tomáš Černohlávek 
Tomáš dokázal předvést několik důležitých zákroků. Je na něm vidět, že si více věří a další nulu si rozhodně zasloužil.

 

FOTOGALERIE