Horní menu

První zápas jara jsme zvládli



Datum konání:
24.3.2018
SUCHDOL

3 : 0

KUTNÁ HORA

37' Pacák

44' Langr

86' Čižinský 

 

 

 

Suchdol: Černohlávek - Král, Procházka, Vančura, Březina - Čižinský (87' Laštovka L.) - Zelený, Böhm, Pacák, Biroš - Langr (77' Suntych)

Kutná Hora: Jeřábek - Kraus, Jarkuliš, Vodička, Kolůvek, Nedvěd F., Michálek, Turkovský (73' Berka), Hulman (65' Kracík), Nedvěd O., Lebeda (20' Lodinský)

 

PRŮBĚH ZÁPASU 

První šance se objevila na straně domácího celku. Pacák vystřelil před vápnem, ale jeho ránu škrtal obránce hostí a následně ji Jeřábek vyrazil pryč. Podobná situace se objevila i u Kutné Hory, ale její akci překazil krásným zákrokem Černohlávek. Suchdolštím se dnes na střely docela dařilo. Langr vystřelil před vápnem, brankář mu míč vrátil zpět a jeho druhý pokus šel už jenom do obránce hostí. První gól utkání byla chyba hostujícího obránce, který se dlouho rozmýšlel, komu nahraje míč. V té chvíli mu ho Biroš sebral a skvělou přihrávkou pod sebe našel Pacáka, který otevřel skóre, 1:0. Gól do kabiny přidal na konci poločasu levačkou Langr, kterému Čižinský prodloužil Birošův roh, 2:0.

Ve druhém poločase byl na míči spíše Suchdol. Langr běžel sám na bránu, chtěl ještě nahrát Böhmovi, ale jeho centr stihl dobíhající obránce a odkopl jej na roh. K němu se postavil Biroš. Letící míč si našel Čižinský, ale hlavičkoval pouze nad břevno. Další pokus se této dvojici už povedl. Biroš opět kopal roh a stojící Čižinský sám na malém vápně se tentokrát hlavou trefil, 3:0. Poslední šanci zápasu měl střídající Laštovka L., ale jeho střela šla jen do brankáře. 

 

SUCHDOLŠTÍ HRÁČI UTKÁNÍ

Jan Procházka a Josef Vančura
Tihle dva dnes utvořili skvělou stoperskou dvojici, přes kterou neproklouzla ani myška. Skvěle si řídili tým před sebou a čisté konto to jen potvrzuje. Však pro Procházku to byl možná poslední zápas: „Nevím jak vydrží koleno, dnes nemůžu ani chodit, dost to bolí, asi budu muset na plastiku vazu. Ale zápas se mi líbil, nevstoupili jsme do něj sice dobře, ale první gól nás uklidnil a my konečně začali kombinovat. Špatný terén nepomohl ani jedné hře, ale konečných 3:0 zasloužených. Líbí se mi, že máme vyvážený tým mladých a zkušených hráčů, v budoucnu očekávám hru o čelo tabulky.“
 
Martin Biroš
Dneska mužem zápasu číslo jedna nemůže být nikdo jiný než Martin Biroš, který dokázal přihrát na všechny tři góly: „Přišlo mi, že jsme byli dost nervózní oproti přípravě. Při napadání dělal soupeř chyby a to nám pomohlo u prvního gólu, do poločasu jsme se ještě pojistili dalším gólem a druhá půle už byla o nás. Zápas jsme zvládli i díky dobře hrající obraně. Myslím, že výhra byla dnes zasloužená.“ Na hodnocení svého výkonu dodal „Paradoxně nejsem se svým výkonem spokojený, trápilo mě, jako ostatní, zpracování a kombinace nebyla taky ideální, bylo tam hodně situací, které šly řešit lépe, ale konečně se mi povedly rohy.“

 

FOTOGALERIE