Horní menu

Výhra v penaltovém rozstřelu



Datum konání:
4.11.2017
SUCHDOL

1 : 0

NOVÉ DVORY

 

 np

 

 

Suchdol: Černohlávek - Král, Dolejš, Čižinský, Březina - Herout - Laštovka L. (80' Zelený J.), Böhm, Pacák (75' Novotný), Biroš - Langr

Nové Dvory: Štěpnička - Dastych, Rejthárek M., Míča, Maláček, Vohnický, Kokeš, Valdman, Rejthárek J., Zelený L., Pátek (18' Melša)

 

PRŮBĚH ZÁPASU 

Toto utkání bylo už od začátku velmi tvrdé. Ve 3' obránce hostí zfauloval na kraji vápna Langra. Následný trestný kop kopal Pacák. Míč poslal až dozadu na Langra, který bohužel nedokázal vystřelit. Další šance domácích byla z rohového kopu. Biroš míč nacentroval k přední tyči, kde ho hráč Nových Dvorů odrazil do hřiště. Tam si ho našel Pacák a vystřelil - rána letěla jen vedle brány. Příležitost na gól měl na straně hostí Valdman, když pálil k levé tyči - naštěstí u ní byl Černohlávek včas a míč chytil. Ve 42' měly Nové Dvory největší šanci zápasu. Rejthárek Jiří běžel s balónem. Černohlávek proti němu vyběhl. V té chvíli Rejthárek Jiří vystřelil. Míč letěl vzduchem na bránu. Hostující hráč se začal radovat, ale předčasně. Trefil totiž jen břevno, od kterého se balón odrazil na brankovou čáru, kde už ho Černohlávek dokázal zpacifikovat. Na konci prvního poločasu Laštovka L. vystřelil ve vápně. Jeho ránu škrtal Štěpnička na roh. K němu se postavil Pacák. Centr nasměroval na Langra, který hlavou mířil nad branku.

Ve druhém poločase kopal Pacák roh. Na míč si naběhl Dolejš, jehož střela skončila pouze nad bránou. O 1' později vystřelil před velkým vápnem Laštovka L. - balón letěl vedle pravé tyčky. Šanci měli hosté z trestného kopu, který kopal z půlky půlky Zelený L.. Jeho střelu však Černohlávek chytil. Stejná situace se objevila i na druhé straně. Tam trestný kop kopal Pacák. Na jeho centr si naběhl hlavou Dolejš - brankář hostí míč chytil. Další akce zápasu byly suchdolské. První se objevila po trestném kopu Novotného, jehož centr se odrazil od zdi k bráně, kde svedl brankář souboj s Langrem. Míč se dostal k Čižinskému, který pálil vedle pravé tyče. Poslední šanci měl Březina, když vystřelil před půlkruhem - balón však Štěpnička vyrazil nad bránu.

Zápas šel do penaltového rozstřelu, ve kterém Černohlávek nádherným zákrokem vychytal Vohnického a Suchdol tak bral dva body.

 

SUCHDOLSKÝ HRÁČ UTKÁNÍ

Petr Dolejš a Martin Březina
Jsou to skvělí obránci. V tomto zápase odrazili hodně tutovek hostí.
 

OHLASY TRENÉRA

D. Čižinský: "Čekali jsme těžké utkání, ale zvládli jsme ho. Chyběla jen lepší finální fáze. Hlavně v druhé polovině zápasu jsme soupeře nepustili za půlku,ale těžko jsme se dostávali do nějakých šancí. Jsme rádi, že jsme zvládli penalty a získali bod navíc"

 

FOTOGALERIE