Horní menu

I přes velký vítr Suchdol zvítězil



Datum konání:
29.10.2017

LOUČEŇ

          2 : 6

SUCHDOL

6' Vojtěch M.

72' Hanuš

 

3' Tůma D.

10' Laštovka D.

14' a 34' Laštovka L.

19' Herout (PK)

52' Dolejš 

Suchdol: Tůma T. -  Tůma D., Gallistl, Dolejš, Laštovka D., Laštovka L., Šibrava (35' Koten), Hampl, Langmajer (46' Kosina), Mareš (77' Kohoutek), Herout

Loučeň: Vojtěch J. - Vinš, Vojtěch M., Král, Dandaš, Bartoň, Hora, Hanuš, Jäger, Peterka, Merkner

 

PRŮBĚH ZÁPASU 

Ze začátku zápasu se prosadil Tůma D., když si obehrál soupeře a míč poslal podél gólmana do brány, 0:1. V 6' kopali domácí roh. Bohužel přes velký mumraj ve vápně dokázal Vojtěch M. propálit Tůmu T., 1:1. O pár minut později měl šanci Herout a Šibrava, bohužel ani jeden z nich se neprosadil. V 15' šel Laštovka L. sám, přihrál Laštovkovi D., který navýšil skóre na 1:2. Hned po rozehrávce přihrál Laštovka D. Laštovkovi L., který vystřelil. Trefil tyč, od které se míč odrazil do brány, 1:3. Po faulu na Herouta v 19' byla odpískána penalta. K ní si stoupl sám faulovaný a neměl žádný problém ji proměnit, 1:4. Ve 34' šel Tůma D. sám po lajně, míč dal pod sebe na volného Laštovku L., který Vojtěcha J. prostřelil, 1:5. 

Na začátku druhého poločasu po krásném rohu Laštovky D. dal Dolejš gól hlavou, 1:6. V 69' Herout poslal Laštovku L. a Tůmu D.. Laštovka L. nahrál na Tůmu D., který trefil pouze tyč. O snížení skóre se v 72' postaral Hanuš, 2:6. V 78' byl faul na Tůmu D.. Trestný kop kopal Gallistl, jeho tečovanou střelu chytil gólman domácích.

 

SUCHDOLSKÝ HRÁČ UTKÁNÍ

Tomáš Tůma

Poradil si i s blátem v bráně. Podal výborný výkon.

David Tůma

Střelec prvního gólu. 

Petr Dolejš

Kapitán týmu. Dnes střelec gólu hlavou. 

 

OHLASY TRENÉRA

D. Čižinský: "Strašně těžký zápas kvůli počasí. Soupeř nás trápil hlavně ze standardních situací, které byly pro silný vítr těžké bránit. My se prosadili hlavně hrou po zemi a tím si během prvního poločasu vytvořili náskok, který jsme ve velmi špatném počasí druhém poločase jen drželi."