Horní menu

Další výhra v řadě



Datum konání:
5.11.2017

SUCHDOL

          8 : 2

ČERVENÉ PEČKY

12', 17' a 36' Laštovka L.

32' a 61' Herout

40' Laštovka D.

82' Dolejš

86' Danda

 

  79', 85' Suchomel

Suchdol: Koten - Kosina, Gallistl, Dolejš, Laštovka L., Laštovka D., Herout, Langmajer (61' Danda), Hampl (75' Kohoutek), Tůma D., Mareš

Červené Pečky: Svoboda - Horňák (75' Vetešník), Janeček (83' Maršík), Kočí, Cabrnoch, Suchomel, Chaloupka, Chochola, Pelikán (46' Slavík), Kaftan, Šulc

 

PRŮBĚH ZÁPASU 

Ve 12' se před vápnem ke střele napřáhl Laštovka L., jeho rána i přes lehkou teč soupeře zapadla do levého horního rohu, 1:0. O pár minut později se opět prosadil Laštovka L., když běžel sám až do vápna, kde si obehrál soupeře a uklidil míč pod břevno, 2:0. Ve 25' kopal Langmajer roh. Dolejš hlavičkoval, ale gólman míč vyrazil. Ve 28' kopal Herout trestný kop. Jeho centr byl ale odražen na roh. Herout se prosadil ve 32', když vystřelil ze strany velkého vápna, 3:0. Po chvilce vstřelil Laštovka L. svůj dnešní poslední gól, když běžel na gólmana a přeloboval ho, 4:0. I Laštovka D. si dnes vstřelil gól - vystřelil velkou ránu a míč propadl gólmanovi pod tělem, 5:0.

V 54' Tůma D. poslal krásný balón na Laštovku L. ten bohužel nepřekonal obranu. Herout si připsal druhý gól v 61', když vystřelil z půlky půlky, 6:0. Ve druhém poločase domácí polevili. V 79' kopal trestný kop Suchomel a trefil se gólmanovi přímo pod víko, 6:1. V 82' se prosadil Dolejš, 7:1. Suchomel se prosadil znovu a zařídil soupeři snížení skóre na 7:2. Svůj první gól v suchdolském dorostu dal Danda, když kopl do míče ve vzduchu a uklidil ho do soupeřovi brány, 8:2.

 

SUCHDOLSKÝ HRÁČ UTKÁNÍ

Jan Herout 

Výborná práce na hřišti. Je to hráč, který se nebojí žádného souboje.

Jiří Hampl

Dnes měl přehled o hře. V posledních kolech hraje středního záložníka, kde mu to svědčí. 

Matyáš Danda

Dnes se krásně položil do gólu. 

 

OHLASY TRENÉRA

D. Čižinský: "Po celý zápas jsme měli převahu. Hosté hráli v bloku a nebylo jednoduché se přes něj dostat. Dneska jsme ale dost stříleli ze střední vzdálenosti a to nám hodně pomohlo. Po přestávce jsme polevili v koncentraci a soupeř toho dokázal využít ke snížení skóre.

 

FOTOGALERIE