Horní menu

Laštovka D. dneska zazářil



Datum konání:
22.10.2017

SUCHDOL

          6 : 1

VELKÝ OSEK

8', 45', 55' a 83' Laštovka D.

20' Dolejš

32' Tůma D.

 

58' Lustik

Suchdol: Tůma T. - Hampl, Dolejš, Gallistl, Kosina (83' Kohoutek), Langmajer (70' Koten), Herout, Laštovka D., Šibrava (62' Mareš), Tůma D., Laštovka L.

Velký Osek: Kubík A. - Novák, Mašek, Kulíček, Karban, Teplý, Duba, Špinka, Rytnauer (70' Fiala), Türke (77' Kubík L.), Lustik

 

PRŮBĚH ZÁPASU 

Už v 6' Tůma vytvořil útočnou šanci, když vybojoval míč a nahrál Laštovkovi L., který vystřelil. Bohužel gólman míč chytil. O pár minut později se po nahrávce svého bratra prosadil Laštovka D., 1:0. V 9' kopal Kulíček roh. Tůma T. míč vykopl z brankové čáry a míč letěl opět na roh, ze kterého později nic nebylo. Langmajer kopal roh - Dolejš hlavičkoval, ale gólman míč chytil. Během několika minut měl Suchdol mnoho šancí, které neproměnil. V 19' kopal Herout trestný kop. Jeho výborný balón tečoval Dolejš do brány, 2:0. Laštovkovi L. se dnes v asistencích dařilo. Jako u třetího gólu, který dal hlavou Tůma D., když mu Laštovka L. míč krásně nacentroval, 3:0. Ve 32' kopali hosté roh, ze kterého jsme měli protiútok. Tůma D. šel sám na gólmana, ale bohužel ho trefil. Po faulu na Laštovku L. se kopal pokutový kop, ke kterému si stoupl Dolejš. Trefil pouze tyč, od které se míč odrazil zpět do hřiště. Ve 45' Šibrava prostrčil krásný balón skrz obranu na volného Laštovku D., který neměl problém míč uklidit do soupeřovi brány, 4:0.

Ve druhém poločase se opět prosadil Laštovka D., když si křikl a dostal míč od Tůmy D., 5:0. Hosté se prosadili v 58', když Lustik dal velkou ránu, 5:1. Laštovka D. dnes zářil, čtvrtý gól si připsal po Tůmově krásné přihrávce do běhu, 6:1. 

   

SUCHDOLSKÝ HRÁČ UTKÁNÍ

David Laštovka

Střelec čtyř gólů. Dnešní zápas se mu opravdu vydařil.

Lukáš Laštovka

V posledních zápasech se mu velmi daří. 

David Tůma

Dnes bojoval, nevynechal žádný souboj.

 

OHLASY TRENÉRA

D. Čižinský: "Čekali jsme těžší zápas, ale hned od začátku byl náš výkon daleko lepší než předváděli hosté. Zejména naše rychlá hra v útoku dělala soupeři velké problémy."

 

FOTOGALERIE