Horní menu

Zápasy v Paběnicích nám nejdou



Datum konání:
14.10.2017
PABĚNICE

4 : 1

SUCHDOL

45' Votava

58' Žák

87' Veselý

89' Sochr

 

44' Volný (PK)

 

Suchdol: Černohlávek - Král, Volný, Čižinský, Březina - Zelený (65' Novotný), Pacák, Böhm, Biroš - Vašíček - Langr

Paběnice: Černovský - Veselý, Blažek, Žák, Sochr, Svoboda, Vetešník, Hájek (65' Mužátko), Záhrobský, Votava (89' Lebruška), Čerimi (79' Sedláček)

 

PRŮBĚH ZÁPASU 

Už ve 3' mohly Paběnice otevřít skóre, když Záhrobský vystřelil v malém vápně. Z brankové čáry balón vykopával Král, jenže míč letěl přímo do Černohlávka, od kterého se odrazil zpět ke Královi. Tomu se už na druhý pokus podařilo ho odkopnout pryč. O minutu později rozjel akci Böhm, když nahrál Birošovi, který vystřelil zblízka. Bohužel jeho střela letěla jen do gólmana. Další šanci na gól měli domácí ve 31'. Čerimi vystřelil, ale Černohlávek jeho ránu vyrazil na roh. Následný rohový kop Paběnic skončil v boční síti. První gól utkání přišel po dlouhé přihrávce Langra na Böhma, který běžel s míčem až do vápna, kde ho domácí brankář nedovoleným zákrokem poslal k zemi a rozhodčí odpískal pokutový kop. K němu se postavil Volný a poslal balón k levé tyči, 0:1. Hostující vedení netrvalo dlouho. Už o minutu později přišlo vyrovnání. Votava vystřelil, míč proletěl Čižinskému mezi nohama, tím ho dostal Černohlávkovi do protipohybu a on neměl šanci ho chytit, 1:1.

Na začátku druhého poločasu mohli hosté opět inkasovat. Černohlávek odkopával balón pryč. Ten se ale odrazil od Žáka zpět k bráně. Naštěstí Černohlávek míč chytil včas. O změnu skóre se postaral Žák, který se po špatné rozehrávce Černohlávka zmocnil míče a poslal ho k levé tyči, 2:1. V 66' kopal Pacák standardní situaci. Jeho centr však obránce domácích odkopl pryč. I chvíli později letěla přes půl hřiště dlouhá přihrávka na Langra. Ten vystřelil, ale jeho ránu protihráč zblokoval a Černovský už neměl práci s jeho chycením. Další změna skóre přišla v 87', kdy si domácí hráči nahrávali v suchdolském vápně a Veselý nakonec vstřelil míč mezi tři tyče, 3:1. Poslední gól utkání přišel po chybě Krále, který poslal krátkou přihrávku na Černohlávka. Druhý jmenovaný ho jen tak tak odkopl. Jenže míč se dostal k Sochrovi, který vystřelil že středového kruhu. Balón přeletěl Černohlávka a zaplul pod břevno, 4:1.

 

SUCHDOLSKÝ HRÁČ UTKÁNÍ

Nikdo
 
 

OHLASY TRENÉRA

D. Čižinský: "Tento zápas jsme si prohráli našimi individuálními chybami. Asi jsme si mysleli, že to po prvních pěti kolech půjde samo, ale teď to nejde a jediná cesta je pořádně máknout a v dalším zápase zabrat."

 

FOTOGALERIE