Horní menu

Suchdol podlehl Malínu 3:5



Datum konání:
7.10.2017
SUCHDOL

3 : 5

MALÍN

15' Pacák

19' a 89' Langr

 

20' Vojtíšek T.

52' vlastní (Volný)

54' a 73' Antoš

57' Martínek

 

Suchdol: Černohlávek - Král, Volný, Čižinský, Březina - Laštovka L. (75' Suntych), Pacák, Böhm, Biroš - Herout (67' Dolejš) - Langr

Malín: Neprášek - Vojtíšek T., Martínek, Málek, Štoček (81' Husa), Mihovský, Churavý, Rezler (46' Richtár), Růžička, Vojtíšek M., Antoš

 

PRŮBĚH ZÁPASU 

Už v 1' rozjel akci Biroš, když nahrál Laštovkovi L., ten přihrál Královi, který poslal dlouhý centr Langrovi. Avšak v souboji o míč měl na vrch hostující obránce a odkopl ho pryč. O 2' později se objevila šance i na straně Malína. Martínek od rohového praporku poslal centr ma druhou stranu, kde si ho našel Rezler a vystřelil. Jeho rána šla jen nad bránu. Tak se k míči dostal Suchdol - Král nahrával do malého vápna na Biroše. Neprášek byl ale u balónu dřív. První gól utkání přišel po centru Volného na Langra, který ho prodloužil do vápna. Laštovkovi L. nestačil výskok a míč propadl až k Birošovi. V souboji o něj se ho Štoček dotkl rukou. Trestný kop krok před velkým vápnem kopal Pacák. Jeho střela letěla okolo zdi k pravé tyči, 1:0. V 19' po faulu na Laštovku L. měl Suchdol standardní situaci. Míč si postavil Volný a poslal ho do vápna. Tam si na něj naběhl Langr a hlavou ho umístil k levé tyči, 2:0. Gól se se štěstím objevil i na straně Malína. Čižinský nevystál souboj s Antošem, a ten vystřelil - Černohlávek míč vyrazil. Následně se ho ujal Vojtíšek T. a vystřelil. Březina vyskočil a pokusil se balón vyhlavičkovat pryč. Výskok mu bohužel nestačil, míč ho přeletěl a skončil v bráně, 2:1. Šanci na druhý gól měl Malín ke konci prvního poločasu, když Martínek vystřelil před velkým vápnem, naštěstí trefil jen břevno.

Do druhého poločasu nevstoupil Suchdol vůbec dobře. Po několika minutách si v souboji s Antošem dal Volný vlastní gól, když hlavičkoval míč - ten bohužel letěl na bránu a Černohlávek na něj nedosáhl, 2:2. Do vedení hosty poslal Antoš, když vystřelil a jeho rána přeletěla Černohlávkovu nohu, 2:3. O další navýšení skóre se postaral Martínek střelou podél Černohlávka, 2:4. Poslední gól Malína vstřelil Antoš po přihrávce Martínka k pravé tyči, 2:5. V 80' kopal z půlky půlky trestný kop Pacák - jeho rána letěla jen nad branku. O snížení skóre se na konci zápasu postaral Langr, když hlavou umístil míč mezi tři tyče, 3:5.

 

SUCHDOLSKÝ HRÁČ UTKÁNÍ

Jakub Langr
Dnes to byl střelec dvou gólů. Odmakal celé utkání. 
 
 

OHLASY TRENÉRA

D. Čižinský: "Do zápasu jsme vstoupili aktivně, vlastně celý první poločas jsme byli lepším týmem a zaslouženě vedli. Druhý poločas jsme ale totálně nezvládli a po našich naivních chybách jsme dostali soupeře na koně a ten toho dokázal využít."

 

FOTOGALERIE