Horní menu

Suchdoláci neměli se Sokolčí problém



Datum konání:
8.10.2017

SUCHDOL

          5 : 2

SOKOLEČ

2' a 18' Tůma D.

20' Herout

31' Laštovka D.

33' Langmajer

 

54' Kára

69' Čáp

Suchdol: Koten - Tůma D., Gallistl, Dolejš, Laštovka D., Laštovka L. (60' Kohoutek), Šibrava, Hampl, Langmajer, Kosina, Herout

Sokoleč: Jirák - Čáp, Dymeš, Hassan, Sudoměřický, Štok, Šebor, Švesták, Řehák, Müller, Kára (60' Sipajda)

 

PRŮBĚH ZÁPASU 

Ve 2' utkání se Suchdol ujal vedení. Tůma D. nastřelil tyč a míč se odrazil do brány, 1:0. Hosté ve 4' kopali trestný kop, který Koten vyrazil z brány a Gallistl míč odkopl pryč. Laštovka L. si dnes připsal několik asistencí. V 18' vybojoval balón la přihrál ho Tůmovi D., ten vstřelil gól na 2:0. O pár minut později poznala Sokoleč Heroutovskou střelu, 3:0. Laštovka L. byl i u čtvrtého gólu, kdy nahrál svému bratrovi Laštovkovi D., ten míč uklidil do brány, 4:0. Laštovka L. nahrál na gól i Langmajerovi, 5:0.

Ve 49' kopal Herout trestný kop, hostující gólman míč chytil. O chvíli později si i hosté vstřelili gól, když Hassan kopal trestný kop. Koten míč vyrazil a Kára ho dorazil do brány, 5:1. V 69' si hosté připsali druhý a poslední gól tohoto zápasu, 5:2. I Dolejš si mohl připsat gól, bohužel jeho střela šla vedle. Langmajer kopal roh, míč si našel Dolejš, ale překopl bránu skoro z malého vápna. Poslední šance domácích přišla v 89', kdy Tůma D. přihrál Laštovkovi D., ten míč vstřelil vedle.   

 

SUCHDOLSKÝ HRÁČ UTKÁNÍ

Lukáš Laštovka

Dnes odmakal zápas. Přihrál na čtyři góly.

 

Jiří Hampl

Neprohrál jediný hlavičkový souboj. Zápas se mu povedl.

 

David Laštovka

Bojoval celý zápas, nezalekl se souboje. 

 

OHLASY TRENÉRA

D. Čižinský: "Lepší začátek jsme si nemohli přát. Hned z prvního útoku jsme dali gól. I po zbytek poločasu jsme byli lepším týmem a vyjádřili jsme to i brankově. Ve druhém poločase jsme začali hrát pasivněji asi pod dojmem vysokého vedení a soupeř toho dokázal využít na snížení výsledku."

 

FOTOGALERIE