Horní menu

Suchdol porazil nováčka z Církvice



Datum konání:
23.9.2017
SUCHDOL

3 : 1

CÍRKVICE

19' (PK) a 28' Langr

  30' Zelený

 

79' Vocl

 

Suchdol: Černohlávek - Král, Dolejš, Čižinský, Březina - Zelený (64' Laštovka L.), Pacák, Böhm, Biroš - Herout - Langr

Církvice: Malyjurek - Uhlíř, Kácovský, Koblischke (66' Vrba), Jirout (76' Volenec), Křížek, Jungwirth, Novák, Nývlt, Vocl, Dušek

 

PRŮBĚH ZÁPASU 

První šance přišla už v 1' zápasu, kdy Biroš kopal trestný kop. Jeho krásný balón ale odrazil obránce hostí na roh. Příležitost ke vstřelení gólu měl také Zelený, když vystřelil před velkým vápnem, jeho ránu však brankář chytil. Trestný kop se objevil i na straně hostí. Před krajem velkého vápna si postavil míč Jungwirth. Jeho centr letěl přes zeď do vápna, kde ho Čižinský odrazil do autu. V 16' kopal Křížek roh. Čižinský balón vyhlavičkoval skoro z brankové čáry pryč. Následně Pacák házel aut na Langra, ten mu míč vrátil, Pacák ho nahrál Zelenému, který vystřelil. Jeho rána ve vápně trefila ruku obránce a rozhodčí odpískal pokutový kop. K němu se postavil Langr a s přehledem ho proměnil, 1:0. Druhý gól utkání přidal opět Langr. Stalo se to po rohovém kopu Böhma, který ho rozehrál nakrátko s Birošem. Biroš poslal centr do vápna, kde si ho našel Langr a v letu ho hlavou umístil za Malyjurkova záda, 2:0. O 2' později přišel poslední suchdolský gól. Černohlávek rozehrál a Langr hlavou prodloužil. Brankář hostí vystoupil z vápna, chtěl míč chytit do rukou, tak trochu couvl, ale to už se na scéně objevil Zelený, balón mu sebral a kopl ho do prázdné brány, 3:0. Ve 41' přišla i Heroutovská střela, bohužel letěla jen nad branku. Poslední šanci hostí prvního poločasu měl ve velkém vápně Jungwirth. Čižinský šel proti němu, ale minul. Jungwirth vystřelil, naštěstí ho Černohlávek vychytal. Langr mohl vstřelit hattrick, ale po centru Dolejše mu k míči chyběl krok.

Druhé půle začala rohovým kopem domácích. Biroš poslal centr před bránu, tam si ho našel Dolejš, ale jeho střela nestřela šla jen nad branku. Trestný kop hostí na půlce půlky kopal Křížek. Míč letěl přes zeď do vápna, kde se ho zmocnil Kácovský - rána šla pouze vedle tyčky. V 66' Langr nahrál na druhou stranu Laštovkovi L., ten balón zapomněl, ale ujal se ho Pacák, který střílel úplně vedle. O 1' později kopal Biroš roh. Centr si hlavou našel Dolejš, bohužel míč mířil nad břevno. Trestný kop na straně domácích kopal Dolejš - Biroš trefil jen tyčovou spojnici. V 77' opět kopali trestný kop hosté. K němu se postavil Jungwirth a poslal balón okolo zdi Černohlávkovi přímo do rukou. První gól Církvic vstřelil až na několikátý pokus do pravého dolního rohu Vocl, 3:1. Možnost na vstřelení gólu měl ještě Laštovka L., Pacák a Langr, bohužel ani jednomu se to nepodařilo. Poslední šanci měl Křížek, když vystřelil z úrovně kruhu - balón letěl nad Černohlávkovu bránu.

 

SUCHDOLSKÝ HRÁČ UTKÁNÍ

Jakub Langr
Dnes se v něm probudil střelec. Dal dva góly. Střelecky se chytil a rozjel spoustu střeleckých akcí.
 
 

OHLASY TRENÉRA

D. Čižinský: "Soupeř nezačal špatně. Sehrál solidní utkání. Dneska rozhodly naše rychle vstřelené góly v prvním poločase. Ve druhém poločase jsme to drželi."

 

FOTOGALERIE