Horní menu

Suchdol neporazil Český Brod



Datum konání:
13.9.2017

ČESKÝ BROD

         9 : 1

SUCHDOL

1', 10', 41', 44' Rezek J.

19', 61', 63' Kiewak

61', 74' Klíma

  58' Laštovka L.

Suchdol: Valeš - Hampl, Mareš, Herout, Tůma D., Šibrava (46' Kohoutek), Dolejš, Laštovka D., Langmajer, Laštovka L., Kosina

Český Brod: Vymazal - Kliment, Kohout, Rezek J., Srnec (78' Rezek F.), Ravizza, Kiewak (76' Šíma J.), Lomič (59' Klíma), Nekolný, Rozumný (72' Kalfas)

 

PRŮBĚH ZÁPASU 

Suchdol inkasoval hned v 1' utkání, kdy po opakovaném centru hlavičkoval domácí hráč. Gólman si sice na míč sáhl, ale gólu nezabránil, 1:0. V 10' Rezek J. proběhl levou stranou jako "nůž máslem" a zachoval klidnou hlavu při zakončení, 2:0. Později přišel centr z pravé strany, míč našel ve vápně domácího útočníka, který si ho zpracoval ve vápně a velkou ranou nedal gólmanovi šanci, 3:0. Ve 28' se dostal k šanci i Suchdol. Po rohu Langmajera se balón ocitl ve vápně, ale Tůma ani Dolejš se k míči nedostali. Šanci si vytvořil Laštovka L., který přeběhl sám celé hřiště až do vápna, kde zakončoval. Ve 37' domácí přidali další gól, kdy po kolmé přihrávce za obranu skóroval kapitán domácích, 4:0. Domácí kapitán si hned připsal další gól, když dorazil míč do brány po nepříliš povedeném zákroku gólmana, 5:0.

V 51' byl závar před domácí bránou, bohužel všechny střely suchdoláků byly zblokovány. Šestý gól si připsal Kiewak, který míč umístil do prázdné brány, 6:0. V 55' Langmajer výborně zatáhl balón po lajně, centrem našel Laštovku L., který si ho zpracoval a s klidnou hlavou vstřelil první suchdolský gól, 6:1. Domácí ale hned odpověděli, když se po nepovedeném zákroku v obraně zhostil míče Rezek J.. Neměl práci vstřelit další gól, 7:1. Z přímého kopu Český Brod zvýšil na 8:1, kdy domácí hráč hlavičkoval zcela sám na malém vápně. Český Brod dal poslední gól, když útočník zaběhl do vápna a připravil míč pro Klímu, který vystřelil z penalty, 9:1.  

 

SUCHDOLSKÝ HRÁČ UTKÁNÍ

Lukáš Laštovka

Bojoval celý zápas. Byl velkou hrozbou pro soupeře. Vstřelil gól.

 

OHLASY TRENÉRA

D. Čižinský: "Dnes to byla ohromná škola. Soupeř byl v útočné fázi vyjímečný. Nedokázali jsme si poradit s jeho rychlostí."