Horní menu

První domácí zápas podzimní sezóny jsme vyhráli



Datum konání:
9.9.2017
SUCHDOL

4 : 0

ZBRASLAVICE

4' Čižinský

30' Böhm

58' Biroš

67' Pacák

 

 

 

Suchdol: Černohlávek - Král (83' Dolejš), Volný, Čižinský, Březina - Zelený (63' Suntych), Vašíček (76' Novotný), Pacák, Biroš (86' Laštovka L.) - Böhm - Langr

Zbraslavice: Březina - Semerád, Černohlávek, Jandus, Klečák, Winkler L. (72' Volenec), Veselý, Herčík, Kordiak, Hlava, Winkler J.

 

PRŮBĚH ZÁPASU 

V úvodu zápasu kopal Čižinský trestný kop. Míč se dostal k Langrovi, jehož střelu vyrazil hostující brankář na roh. K němu se postavil Biroš. Jeho centr si našel Čižinský, který umístil balón hlavou pod břevno, 1:0. Další šanci měl Biroš po přihrávce Vašíčka, ale brankář Březina byl u míče dřív. Ve 30' dostal Langr dlouhou přihrávku, kterou prodloužil na Böhma. Ten z kraje malého vápna vystřelil a poslal míč k levé tyči, 2:0. Velkou příležitost ke vstřelení gólu měl i Zelený. Vystřelil z kraje velkého vápna tvrdou ránu - brankář ho však vychytal. Před koncem poločasu se dostal balón k Langrovi, který nohou promáchl a Biroš ho netrefil.

 
Ve druhém poločase měli šanci i Zbraslavice. Hostující Černohlávek vystřelil na suchdolskou bránu, ale domácí Černohlávek ho vychytal. V 58' běžel Pacák z půlky hřiště, nahrál Langrovi, ten Böhmovi, který prodloužil balón na Biroše, jehož střela šla po zemi k pravé tyči, 3:0. Následně kopali trestný kop hosté. Míč si postavil Klečák, ale jeho centr letěl pouze do zdi. Poslední gól utkání přišel po akci Vašíčka, který vybojoval balón na vlastní půlce, nahrál jej Langrovi, který špatně vystřelil - míče se tak ujal Pacák a poslal ho mezi tři tyče, 4:0. Po Suntychově autovém vhazování se balón dostal k Pacákovi, ten nahrál Langrovi, který před bránou vystřelil, jeho střela byla odražena k domácímu Březinovi, ten však trefil pouze tyč hostující branky. Závěrečnou šanci na gól měl Herčík, když vystřelil z půlkruhu. Domácí Černohlávek jeho ránu krásným zákrokem vyrazil pryč.

 

SUCHDOLSKÝ HRÁČ UTKÁNÍ

Jakub Vašíček

Dnešní zápas hrál na nezvyklém místě, ale dokázal, že je výborným fotbalistou. 

 

OHLASY TRENÉRA

D. Čižinský: "Dnes jsme sehráli povedený zápas. Brzy jsme vstřelili branku a od toho se odvíjel zbytek zápasu. Mohli jsme přidat i další branky. Odehráli jsme dobrý zápas. Soupeř až na střely z dálky nic neměl."

 

FOTOGALERIE