Horní menu

Suchdol porazil Kutnou Horu díky penaltám



Datum konání:
27.8.2017
KUTNÁ HORA

1 : 2

SUCHDOL

4' Černohlávek

 np

77' Volný (PK)

 

Suchdol: Černohlávek - Dolejš (46' Laštovka L.), Volný, Čižinský, Březina -Vašíček, Herout, Böhm, Pacák, Zelený - Novotný (72' Suntych)

Kutná Hora: Jeřábek - Lodinský, Kraus, Jarkuliš, Černohlávek, Nedvěd F., Turkovský (66' Vodička), Hradílek, Hulman, Nedvěd O. (72' Secký), Lebeda

 

PRŮBĚH ZÁPASU 

První gól prvního mistrovského utkání přišel už ve 4'. Turkovský kopal trestný kop, míč si našel Černohlávek a umístil ho hlavou za Černohlávkova záda, 1:0. O chvíli později mohlo přijít vyrovnání. Dolejš kopal roh, ale Novotný trefil pouze břevno. Trestný kop se kopal i na druhé straně. K míči se postavil Novotný a Zelený. První jmenovaný vystřelil, balón proletěl skrz zeď brankáři do rukou. Velkou šanci na srovnání skóre měl Volný, ale jeho střelu z brankové čáry vykopl Nedvěd F.. Poslední akce poločasu přišla po centru Zeleného na Novotného, kterému k míči chyběl krok.

 
Začátek druhého poločasu začal trestným kopem hostí. K němu se postavil Dolejš a jeho tvrdá rána šla do pravé šibenice, ale Jeřábek vyskočil a v letu míč včas vyrazil. Balón se následně dostal k Heroutovi, který z dálky vystřelil, jeho střela však skončila jen vedle brány. Ve 48' před velkým vápnem vystřelil domácí Černohlávek, hostující Černohlávek ale jeho ránu krásným zákrokem vyrazil nad branku. Šance se objevila i na druhé straně. Böhm prokličkoval mezi třemi hráči, chtěl si míč ťuknout s Novotným, ale ten mu přihrávku špatně vrátil. Balón se dostal k Laštovkovi L., který vystřelil z kraje vápna, bohužel ho správně netrefil a Jeřábek neměl žádnou práci s jeho chycením. V 77' přišlo vyrovnání. Vašíčka zfaulovali ve vápně a rozhodčí odpískal pokutový kop. K němu se postavil Volný. Naznačil, že bude kopat doprava, brankář tam skočil a Volný umístil míč doleva, 1:1. Vítězný gól mohl vstřelit Böhm, ale jeho rána šla pouze vedle pravé tyče.
 
Penaltový rozstřel vyhrál Suchdol 3:4.

 

SUCHDOLSKÝ HRÁČ UTKÁNÍ

Jakub Vašíček

Rozjel akci, po které byla penalta. Zvládl roli pravého beka. Odehrál super zápas.
 

OHLASY TRENÉRA

D. Čižinský: "Do utkání jsme vstoupili hrozně, když jsme po standardní situaci inkasovali. Ale postupem času jsme se dostávali do hry a začali jsme mít herní převahu, ale museli jsme být ostražití, protože domácí hrozili z brejků. Ve druhém poločase jsme byli lepším celkem. Škoda, že jsme neproměnili některou ze svých šancí. Myslím si, že jsme si zasloužili vyhrát, ale i tak jsme se ziskem dvou bodů spokojeni."

 

FOTOGALERIE