Horní menu

Z poháru jsme vypadli už v prvním kole



Datum konání:
20.8.2017

SUCHDOL

2 : 3

SEDLEC

55' Herout

60' Böhm

 

24' Zdychynec

36' Mrštík P.

75' Fitzbauer

 

Suchdol: Černohlávek - Král (74' Novotný), Volný, Dolejš, Březina - Pacák (77' Suntych) - Zelený (46' Laštovka L.), Böhm, Biroš - Langr, Vašíček (46' Herout)

Sedlec: Rybák - Vavřina, Kubec, Brabec, Kožnar, Kořínek, Bohouňovský (55' Koriťák), Culek (53' Fitzbauer), Tvrdý, Mrštík P., Zdychynec

 

PRŮBĚH ZÁPASU 

Začátek zápasu ovládal spíše Suchdol. Jeho první velká šance přišla po přihrávce Langra na Pacáka, kterému obránce ve vápně nedal prostor pro střelu a v zápalu boje ho stáhl k zemi. V té chvíli odpískal rozhodčí pokutový kop. Balón si postavil Biroš, ale jeho střela šla pouze do levé tyče. První gól utkání přišel ve 23'. Vavřina kopal trestný kop. Jeho rána mířila přímo do břevna, od kterého se odrazila ke Zdychyncovi, který se už nemýlil, 0:1. O 10' později přidali hosté druhý gól. Bohouňovský centroval na Mrštíka P., jehož střela zamířila pod břevno domácí branky, 0:2. Poslední šance první půle přišla po nahrávce Biroše na Böhma, který vystřelil z velkého vápna vysoko nad bránu.

 
O snížení skóre se postaral v 55' Herout, který po přihrávce Langra vymetl Rybákovi pavučiny z pravého rohu brány, 1:2. Vyrovnání přišlo o 4' později, kdy kapitán domácích Böhm propálil hostujícího brankáře, 2:2. Velká smůla pro Suchdol přišla v 73', když Fitzbauer letmo vystřelil, míč se odrazil od pravé tyče a skončil za zády Černohlávka, 2:3. Suchdolští měli ještě spoustu šancí na srovnání výsledku, ale bohužel žádnou z nich neproměnili a z poháru tak vypadli hned v prvním kole.

 

SUCHDOLSKÝ HRÁČ UTKÁNÍ

Tomáš Böhm

Konečně se kapitán trefil. Dnes byl tahounem, i když se prohrávalo.

 

OHLASY TRENÉRA

D. Čižinský: "Sehráli jsme dost smolné utkání. Po neproměněné penaltě jsme dostali dva hloupé góly. Ve druhém poločase jsme se však zvedli a po krásných gólech Honzy Herouta a Tomáše Böhma jsme srovnali. Byli jsme lepší v kombinaci než soupeř. Rozhodla ale další chybička v obraně. Utkání rozhodl soupeř, který byl lepší v obou pokutových území. "

 

FOTOGALERIE